Andy Serkis vervolledigt line-up van Heroes Comic Con

heroes comic con

Heroes Comic Con rondt zijn acteurs line-up af met een knaller! Acteur Andy Serkis is zowat de 'godfather' van de motion capture-films, met iconische rollen als Smeagol / Gollum in The Lord of the Rings en The Hobbit, Caesar in Planet of the Apes en King Kong in de gelijknamige film. Bovendien heeft hij ook gezichtsrollen in MCU's Black Panther- en Avengers: Age of Ultron-films, en in The Batman (2022). Dit is een wereldberoemde acteur in alle opzichten.

Er zijn weinig acteurs iconischer op het gebied van motion capture-films dan de Engelse acteur Andy Serkis. Hij is de man achter de CGI voor wereldberoemde personages als Smeagol / Gollum in The Lord of the Rings en The Hobbit, Supreme Leader Snoke in de Star Wars sequel-trilogie, Kong in 2005's reimagined King Kong film, Caesar in de Planet of the Apes reboot-trilogie, en zelfs het Belgische personage Kapitein Haddock in The Adventures of TinTin: The Secret of the Unicorn en de langverwachte vervolgen.

Om een paar gevallen te noemen waarin hij niet achter een laag CGI zit: hij was Alfred Pennyworth in The Batman uit 2022, de Marvel Cinematic Universe-schurk Ulysses Klaue (Black Panther, Avengers: Age of Ultron, Marvel's What If...?), en speelde in een breed scala aan blockbusterfilms en tv-series. Je kan hem ook persoonlijk bedanken op Heroes Comic Con voor zijn regiewerk aan films als Venom: Let There Be Carnage, Mowgli: Legend of the Jungle.

Leuk weetje: hij maakte deel uit van meer dan 10% van de top-100 lijst van best verdienende films aller tijden. Andy Serkis zal aanwezig zijn op Heroes Comic Con, op zondag 25 september, in Brussels Expo. Andere acteurs in de line-up zijn: Caleb McLaughlin (Stranger Things), Matt Smith (House of the Dragon), Alyssa Milano (Charmed), Dan Fogler (Fantastic Beasts), Sarah Rafferty (Suits) en Emily Swallow (The Mandalorian).

Hij zal beschikbaar zijn voor vraag- en antwoordshows op het podium en voor fotoshoots en signeersessies. Voor tickets en meer info over dit popcultuurfestival, kijk op www.heroescomiccon.be/nl.

(Eerder bericht:)

Het gloednieuwe popcultuur-evenement Heroes Comic Con voegt opnieuw een klinkende naam toe aan de nu al imposante line-up. Na Charmed-ster Alyssa ‘Phoebe’ Milano, The Mandalorian-actrice Katee Sackhoff en House of the Dragon-acteur Matt Smith staat nu ook Caleb McLaughlin op de lijst. Caleb werd internationaal bekend als Lucas Sinclair uit de populaire Netflix serie Stranger Things. Je kan hem ontmoeten op zaterdag 24 en zondag 25 september in Brussels Expo. 

Caleb McLaughlin verovert de wereld met zijn rol als Lucas Sinclair in de monsterhit Stranger Things. Als een van de vier hoofdrolspelers in de serie, steeg zijn bekendheid de laatste jaren naar ongekende hoogtes. Met niet meer dan 20 jaar op de teller, wordt deze jonge beroemdheid nu al geprezen als een multigetalenteerde acteur, zanger en danser. 

Voor zijn grote doorbraak in de Netflix serie kon je Caleb al aan het werk zien op het prestigieuze Broadway. In 2012 stond hij er voor de eerste keer op het podium als Young Simba in de Lion King. Daarna speelde hij in de Off-Broadway show ‘Painted Rocks at Revolver Creek’, waarvoor hij lovende recensies in ontvangst mocht nemen voor zijn rol als Bokkie.

Tijdens zijn tienerjaren speelde Caleb de hoofdrol in de musical Jazzland in Lincoln Center, hij trad op met Broadway’s Next Generation in 54 Below en nam een album op met de titel Broadway’s Next Generation. Verder speelde hij mee in televisieprogramma’s zoals ABC Forever, CBS Unforgettable en CBS Blue Bloods met Tom Selleck in de hoofdrol. 

Na zijn succes in Stranger Things sleepte Caleb enkele andere grote rollen in de wacht. Zo kan je hem zien als Cole in de Netflix westernfilm Concrete Cowboy met Edris Elba en als Darius in het Amerikaanse sportdrama High Flying bird.

Caleb McLaughlin zal te gast zijn op Heroes Comic Con, op zaterdag 24 en zondag 25 september 2022 in Brussels Expo. Hij zal er beschikbaar zijn voor fotoshoots, handtekeningensessies, selfies en Q&A shows. Tickets & info: heroescomiccon.be/nl.

(Eerder bericht:)

Update: ook Dan Fogler (Fantastic Beasts, The Walking Dead, Hannibal, ...) en Emily Swallow (Supernatural, Tha Mandalorian, The Mentalist, ...) zullen aanwezig zijn! ​Na Charmed-ster Alyssa ‘Phoebe’ Milano en The Mandalorian-actrice Katee Sackhoff, verrast het gloednieuwe popcultuur-evenement Heroes Comic Con met de Britse acteur Matt Smith. Hij is bekend van onder meer The Crown, de Game of Thrones-prequel House of the Dragon, Doctor Who en Morbius. Heroes Comic Con lijkt met een nu al indrukwekkende line-up meteen van bij de eerste editie zijn plaats te verzekeren op de evenementen-kaart. Je kan hem ontmoeten op zondag 25 september in Brussels Expo.

Matt Smith is wat je noemt een rijzende ster. Sinds deze Britse acteur begin jaren 2010 plots de kosmos in schoot als de elfde Doctor in BBC’s populaire Doctor Who-reeks, gaat het hem voor de wind. Hij zette een uitstekende vertolking neer als Prince Philip, Duke of Edinburgh, in het 1e en 2e seizoen van The Crown en is te zien in onder meer Pride and Prejudice and Zombies, Patient Zero, Terminator: Genisys, Sony’s Spider-Man Universe spin-off Morbius, en Edgar Wrights visueel prachtige thriller Last Night in Soho.

Zijn meest recente verschijning valt op te tekenen in de Game of Thrones-prequel House of the Dragon, waarin hij Daenerys-voorganger Daemon Targaryen vertolkt. Deze langverwachte serie is vanaf 22 augustus in Vlaanderen exclusief te zien op het streamingplatform Streamz.

Naast acteurs staan er bij Heroes Comic Con ook heel wat wereldberoemde comic-artiesten en verrassende activiteiten op de affiche voor het weekend van 24 en 25 september. Voor meer info, check heroescomiccon.be/nl.

Matt Smith zal te gast zijn op Heroes Comic Con, op zondag 25 september, 2022, in Brussels Expo. Hij zal er beschikbaar zijn voor fotoshoots, handtekeningensessies, selfies en grote vraag-en-antwoordshows. Tickets & info: heroescomiccon.be/nl.

Heroes Comic Con
Zaterdag 24 & zondag 25 september 2022
Brussels Expo, Brussel