Henk Rijckaert op tournee met nieuwe show 'Apocalyps'

apocalyps

De Russen rukken op. Binnenkort gooien ze alles misschien plat met een nucleaire paddenstoel. Het klimaat is harder aan het flippen dan een influencer op koopzondag. Om nog maar te zwijgen over de buitenaardse wezens die klaar staan om onze planeet te veroveren. Terwijl er nu al zo weinig parkeerplaats is! Waar gaan ze al die UFO's zetten? Kortom: de apocalyps is in aantocht. We weten alleen nog niet vanuit welke hoek hij zal komen.

Maar geen nood! Ik kan jullie helpen. Ge kent mij hé. Ik ben van de praktische aanpak. Een man die staat voor logische oplossingen. In mijn nieuwe show Apocalyps probeer ik jullie gids te zijn in deze onzekere tijd. Samen met jullie ga ik op zoek naar de skills die we nodig hebben om het einde van de wereld te overleven.

Kan jij met een tak en een touw een pijl en boog maken om zelf je eten te vangen of een beer te verjagen? Kan jij met een lege PMD-zak en een strijkplank een tent maken voor minstens drie personen? Kan jij een ruimteschip bouwen met niets meer dan een wasmachine, een microgolfoven en die afgedankte laptop van het werk om een kolonie te starten op Mars? En hoe kan je op 30 graden een vlek zombiebloed verwijderen?

Op het zinkende schip genaamd Moeder Aarde ben ik jullie kapitein. Als een ervaren zeevaarder loods ik jullie door de storm. En samen gaan we lachend ten onder.

Alle speeldata en tickets via www.henkrijckaert.be

Henk Rijckaert - Apocalyps
Vanaf 2 december 2023
tournee doorheen Vlaanderen