Met alleen maar uitverkochte concerten van ‘Christoff zingt Tura’, waarvan binnenkort ook een live-cd uitkomt, zijn recente statement-album ‘Dit Ben ik’ en een tour van 24 kerstconcerten, zou je denken dat Christoff de festiviteiten rond zijn 30-jarige carrière stilaan afrondt.

Vanaf november 2019 werden er 26 Lotto Arena’s gevuld met de warmte van Bart en zijn Ideale Mannen. Goed voor 150 000 mensen. In november 2024, vijf jaar na die eerste concerten, komen ze terug! Op zaterdag 30 november 2024 bereikt Bart Peeters de pensioengerechtigde leeftijd.

Met bijna 100.000 bezoekers, verspreid over 118 kerstconcerten, groeide Christoff de voorbije jaren uit tot de 'kerstkoning van Vlaanderen'. Dit jaar staat hij ook op 16 december 2023 in de Heilig Hartkerk in Hasselt, samen met zijn muzikanten en het kinderkoor Scaletta.

De Britse comedy-superster Michael McIntyre voegt een extra Belgische stop toe aan zijn MACNIFICENT-tour. De tickets voor zijn optreden in de Lotto Arena Antwerpen op 6 februari 2024 vlogen zo snel de deur uit, dat een extra avond niet kon uitblijven.

Precies een jaar geleden kondigde Metejoor zijn allereerste soloshow aan in het Sportpaleis, en vanavond was het eindelijk zover. Twee jaar na de release van zijn debuutalbum betrad hij met brede glimlach het podium voor de eerste van twee uitverkochte avonden in het Sportpaleis.