Het belangrijkste voordeel van de app 112 BE is dat je de noodnummers niet moet onthouden en je deze dus ook niet kan vergeten als je in paniek bent. Je klikt gewoon op het icoontje van brandweer, ambulance of politie afhankelijk van welke hulp je nodig hebt.

Ben je getuige van racisme of maak je het zelf mee? Daar sta je dan. Met je mond vol tanden? Of sterk in je schoenen? Jouw tussenkomst telt!

AnyLocker is een app-privacybeschermer die uw gegevens kan beschermen door uw apps te vergrendelen via een wachtwoord, patroon of vingerafdruk. U hoeft zich hierdoor geen zorgen meer te maken dat iemand anders uw app-informatie bekijkt.

TEJO is er voor elke jongere tussen 10 en 20 jaar die het moeilijk heeft, die het even niet meer ziet zitten, die niet weg kan met zijn of haar emoties. Je kan bellen en/of mailen naar een TEJO-huis om een afspraak te maken, of je wandelt eens binnen tijdens de openingsuren.

Herken de natuur in één klik! Maak een foto in Europa of het Nederlands Caribisch gebied, en kom te weten welke soort het is. Verzamel al je natuurwaarnemingen in de app. Je wordt beloond met tips op maat om soorten te vinden, behaalt badges en wordt uitgenodigd om mee te doen met challenges.

JEZ! van, voor en door jongeren: JEZ!, het jongerencollectief waar VTM, Qmusic, HLN en Belfius voluit hun schouders onder zetten, is een nieuw, aanstekelijk en creatief verhaal dat àlle jongeren een stem wil geven. ​JEZ!

Plex is een mediacenterdienst waarbij je bijvoorbeeld films en series op verschillende apparaten beschikbaar maakt. Je maakt zelf een keuze uit je mappen die door Plex geïndexeerd moeten worden.

Alles over Pesten bundelt bestaande, betrouwbare informatie over het thema pesten. Het biedt hulp aan kinderen/jongeren, leerkrachten, begeleiders, ouders en iedereen die omgaat met kinderen en jongeren. Het organiseert, coördineert mee en ondersteunt bestaande, vernieuwende en nieuwe campagnes.

Het is nogal vervelend als de namen van je muziekbestanden niet kloppen. Met de gratis TagScanner zet je alles goed.
Geen titels als "track 1"of "unknown" meer, en geen lange namen met daarin overbodige informatie.

Teleblok is tijdens die periode van hoge stress een aanspreekpunt voor studenten en mensen in hun omgeving via een gratis en anonieme chat. Elke avond tussen 18u en 23u in de blok van januari en mei/juni bieden onze vrijwilligers een luisterend oor aan studenten die het even nodig hebben.