Jongeren meer in beweging met SWEEP! Met dit nieuwe platform word jij als jongere (tussen 12 en 18 jaar) geïnspireerd, gemotiveerd, geactiveerd en samengebracht om te bewegen én daarin plezier te vinden.

Wordt er aan je gevraagd om een kopie van je identiteitskaart door te sturen, wees dan op je hoede. Is dit echt nodig? En als het nodig is, hebben ze dan alle informatie nodig die er op je identiteitskaart staat? Met de KopieID app bescherm je je gegevens.

Vorige maand was ChatGPT nog onze download of app van de maand. Deze maand opnieuw een AI-gedreven toepassing die download/app van de maand wordt. Leonardo.ai is een tool die afbeeldingen genereert op basis van je zoekwoorden of omschrijving.

Teleblok is tijdens die periode van hoge stress een aanspreekpunt voor studenten en mensen in hun omgeving via een gratis en anonieme chat. Elke avond tussen 18u en 23u in de blok van januari en mei/juni bieden onze vrijwilligers een luisterend oor aan studenten die het even nodig hebben.

Dit is de AI-chat-app, mogelijk gemaakt door ChatGPT. Door gebruik te maken van de nieuwste AI-technologie kan het de vragen van gebruikers op passende wijze beantwoorden. Gebruik AI Chat mogelijk gemaakt door ChatGPT voor uw studie- of werkonderzoek.

Radiozender JOE en vzw Kindergeluk bundelen dit najaar opnieuw hun krachten voor de derde editie van de actie ‘Pakje van je Hart’. Het (goede) doel: zoveel mogelijk kinderen die opgroeien in kansarmoede gelukkig maken met een cadeautje.

GlassWire is de ultieme datagebruiksmonitor voor Android! Met deze app kun je eenvoudig je mobiele datagebruik, datalimieten en WiFi-netwerkactiviteit controleren. Bekijk direct welke apps de internetverbinding van je telefoon vertragen of je mobiele data verspillen.

Brave New Books is hét self-publishingplatform dat iedere schrijver in staat stelt om op een professionele wijze een (e)boek uit te geven en te verkopen aan een miljoenenpubliek.