Het is nogal vervelend als de namen van je muziekbestanden niet kloppen. Met de gratis TagScanner zet je alles goed.
Geen titels als "track 1"of "unknown" meer, en geen lange namen met daarin overbodige informatie.

Teleblok is tijdens die periode van hoge stress een aanspreekpunt voor studenten en mensen in hun omgeving via een gratis en anonieme chat. Elke avond tussen 18u en 23u in de blok van januari en mei/juni bieden onze vrijwilligers een luisterend oor aan studenten die het even nodig hebben.

Heb je een uitgebreide filmcollectie op DVD en/of Blu-Ray en begin je het overzicht een beetje te verliezen? Er bestaan een heleboel programma's om ze te catalogeren. Eén daarvan, dat zelfs volledig gratis is, is Ant Movie catalog.

Safeonweb wil Belgische burgers op een snelle en correcte manier informeren en adviseren over cybersecurity, grote actuele digitale dreigingen en online veiligheid.

OBS, ook wel Open Broadcasting System genoemd, is een programma dat het mogelijk maakt om gemakkelijk tussen meerdere bronnen (zoals camera's, afbeeldingen, microfoons, video's, teksten et cetera) te schakelen. OBS Studio is gratis te gebruiken en beschikbaar voor Windows, Mac OS X en Linux.

Van maandag 21 t.e.m. zondag 27 november is het weer tijd voor de lekkerste week van het jaar! Het thema van de Week van de Smaak dit jaar luidt 'Samen smaak beter'. Na twee uitzonderlijke jaren kunnen we opnieuw samen genieten van lekker eten.

Easy Voice Recorder is een eenvoudige app om geluiden op te nemen, die daardoor ook zeer gemakkelijk in gebruik is. Er is naast de gratis versie ook een pro-versie maar je kunt perfect werken met de niet-betalende versie. Er is geen beperking in lengte of aantal opnames.

Tine en Melanie zijn twee Limburgers met een wil om Limburg op de kaart te zetten als duurzame provincie. Hun liefde voor de natuur bracht hen bij EVA vzw, waar ze elkaar hebben ontmoet en als vrijwilligers plantaardige voeding positief in de kijker zetten.

Player FM is een zeer goede podcastspeler die al enkele jaren bestaat. Met een mooie interface die bovendien ook nog eens bijzonder handig is door het gebruik van tabbladen vind je makkelijk wat je zoekt.

Henk Rijckaert is een maker. Een maker van TV-programma's, een maker van comedy maar ook een maker van... dingen. De opzet van Koterij.be is simpel. Zoals Henk zelf zegt: "Ik doe alles zelf.