Deep Bridge is er klaar voor, jullie ook?

deep bridge

Deep Bridge is enorm blij dat ze jullie opnieuw, en op een veilige manier, kunnen ontvangen in het theater. In nauw overleg met de overheid, virologen en Sportpaleis Group hebben ze een plan opgemaakt om artiesten, medewerkers en jullie, de bezoekers, opnieuw te kunnen verwelkomen bij Sneeuwwitje en bij de gloednieuwe versie van The Sound of Music.

"De ticketkopers, maar ook de zalen en producenten zijn er intussen weer helemaal klaar voor”, zegt Jan Van Esbroeck, namens de Sportpaleis Group. “We richten op dit ogenblik onze zalen in volgens de geldende maatregelen met veel zorg voor afstand en hygiëne, waardoor we iedereen opnieuw op een veilige manier kunnen ontvangen." Wil je weten welke maatregen we hebben genomen om voorstellingen veilig te organiseren, klik dan hier

the sound of musicTHE SOUND OF MUSIC
Vanaf 17 december in Antwerpen - Gent - Hasselt
The Sound of Music is een klassieker die je simpelweg niet mag missen.
Ianthe Tavernier treedt is de Vlaamse Maria.

SNEEUWWITJE
Vanaf 24 oktober in Hasselt - Antwerpen - Gent
'Sneeuwwitje’ is hipper dan ooit tevoren. We hebben het eeuwenoude sprookje in een cool nieuw jasje gestoken, vol humor en catchy muziek. De hoofdrol wordt gespeeld door Maureen Vanherberghen.

MAMMA MIA!
Vanaf 19 maart in Stadsschouwburg Antwerpen
Een Vlaamse sterrencast met Tinne Oltmans, Ann Van den Broeck, Evi Hanssen, Ilse La Monaca en vele anderen bezorgen je een avond om nooit te vergeten met de grootste hits van ABBA.

charlieROBIN HOOD
Met ‘Sneeuwwitje’ hebben we de toon gezet voor onze sprookjesmusicals. Vanaf februari kunnen jullie naar een nieuwe versie van ‘Robin Hood’ gaan kijken. Floris & Frida zijn alvast weer van de partij.

CHARLIE & THE CHOCOLATE FACTORY
Stadsschouwburg Antwerpen wordt in 2021 omgetoverd tot Willy Wonka’s chocoladefabriek in een Vlaamse versie van de musical ‘Charlie and the Chocolate Factory’. Nordin De Moor is Willy Wonka.

Meer info en tickets: www.deepbridge.be