"Cavalluna - World of Fantasy" ook in Antwerpen

cavalluna

De populaire paardenshow die al vele jaren Antwerpen aandoet en sinds 2018 ook Brussel pakt uit met een nieuw programma én een nieuwe merknaam! Het populaire showformaat kreeg vanwege de nóg hogere kwaliteit en de verdere ontwikkeling van de gehele organisatie een nieuwe naam en gaat voortaan als “CAVALLUNA” op tournee.

Het eerste programma met de titel “CAVALLUNA – World of Fantasy” neemt je mee op een onvergetelijke reis: de jonge Tahin ontdekt een wereld voorbij de realiteit, waarin zijn innigste wensen en fantasieën bewaarheid worden. Tussen betoverde droomwouden en fantastische wezens maakt hij kennis met de mooie Naia, die hem meeneemt op een reis door haar wonderbaarlijke thuisland.

Nieuwe dimensie
Al met “Companions of Light” overtuigde creatief directeur en regisseur Klaus Hillebrecht honderdduizenden toeschouwers met beelden van een prachtige show, een grandioze vertolking en een onmiskenbare soundtrack.

Van oktober 2018 tot juni 2019 zal “CAVALLUNA – World of Fantasy” met een fantastische symbiose van paardrijkunst, acrobatiek, dans en muziek de toeschouwers in heel Duitsland en Europa in haar ban brengen. Beleef wat het betekent wanneer wensen uitgroeien tot een avontuur en verheug je nu al op onvergetelijke momenten en beeldschone paarden.

Cavalluna in Sportpaleis Antwerpen:
zaterdag 2 februari 2019 om 15.00 en 20.00 uur
zondag 3 februari 2019 om 15.00 uur

Kaarten kosten voor Sportpaleis Antwerpen: 42, 53, 64, 75 en 86 euro. Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Officiële website: http://www.cavalluna.com

"Cavalluna - World of Fantasy" wordt georganiseerd door PSE-Belgium

Cavalluna: World of fantasy
Zaterdag 2 & zondag 3 februari 2019
Sportpaleis, Antwerpen