Cartoon Network lanceert Gumball Haunted House Experience en Tower of Defence

game on

Cartoon Network's Game On! verhoogt de griezelfactor met een nieuwe Gumball Haunted House-game, die je solo kunt spelen in een griezelig spookhuis in Elmore. Het spel bevat geliefde personages uit The Amazing World of Gumball - Darwin, Anais, Gumball en nog veel meer. Als spelers aan het spookhuisavontuur beginnen, worden ze begroet door Gumball en beseffen ze dat hen een angstaanjagende missie te wachten staat om aan een dreigend noodlot te ontsnappen. Spelers moeten echter oppassen, want er kan een geest op de loer liggen. Vrees niet, want mede-Gumball-personages in het spookhuis geven hints en tips om te helpen bij de ontsnapping. Succesvol ontsnappen uit het spookhuis kan spelers een plek op het leaderboard opleveren. De Haunted House-game is nu beschikbaar om te spelen op Cartoon Network Game On! op Roblox.

Er staat nog meer te gebeuren in The Amazing World of Gumball! Cartoon Network Game On! maakt zich ook klaar voor een gloednieuw Gumball Tower Defence-spel, dat binnenkort naar de metaverse komt. Elmore wordt belegerd en spelers moeten ingrijpen. Zet je game face op en maak je klaar om Elmore te helpen verdedigen! Onze favoriete Gumball-personages staan alvast klaar. In het nieuwe spel kun je vier verschillende torens bouwen, elk met drie speciale upgrade-opties. Met tien levels om te veroveren, staan spelers voor een epische confrontatie met veel Gumball XP en munten om onderweg te winnen.

Monika Oomen, VP brand, Communicatie en Digital Content Strategy bij Warner Bros Discovery, EMEA, Kids, zegt: "We bekijken Game On! voortdurend door de lens van het publiek en gebruiken prestatiegegevens om onze volgende meeslepende ervaring te onderbouwen. Het combineren van zeer populaire spelmechanismen met een geliefd IP en het aanbieden ervan op Roblox is een win-win voor ons publiek en merk. Met onze strategie bereiken we naadloos kinderen op de plek waar ze graag zijn en entertainment leveren in het multiversum, wat een halo-effect creëert dat merkaffiniteit vergroot".

Cartoon Network Game On! is een meeslepende ervaring op het populaire gamingplatform Roblox die kinderen meeneemt naar een rijk dat voorbij de werkelijkheid ligt. Spelers kunnen meedoen aan games waarin ze de virtuele wereld van de populaire Cartoon Network-series Craig of the Creek, Teen Titans Go!, We Bare Bears, Ben 10 en The Amazing World of Gumball kunnen verkennen.

Met recente activiteiten ter viering van de 25e verjaardag van de Powerpuff Girls, de integratie van Scooby-Doo voor Scoobtober, de samenwerking met Viareggio Carnival in Italië, de viering van de première van de film WONKA en een in-game integratie van Bakugan in Polen - er is veel voor kinderen om enthousiast over te zijn. De meeslepende ervaring heeft ook onlangs een Hero Inside Cinema gelanceerd, beschikbaar in Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. Deze unieke bioscoop is volledig in het thema van Hero Inside en biedt kijkers een glimp op de essentie van de show voordat ze de première van de eerste aflevering ervaren.

Cartoon Network Game On!, erkend voor het blijven samenbrengen van kinderen door online te spelen en tegelijkertijd shows op een ongekende manier tot leven te brengen, werd genomineerd voor een Kidscreen Award 2024 voor Beste Game-app (Merkgebonden) en won een Broadcast Digital Award voor Beste Digitale Ondersteuning voor een Stranding, Kanaal of Genre. Cartoon Network Game On! werkt voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe en spannende ervaringen voor kinderen met echte toegevoegde waarde op een platform waar ze van houden. Een jaar na de lancering heeft Cartoon Network Game On! tot nu toe meer dan 33,2 miljoen bezoeken ontvangen.