Boek: Wat hij mij zei - Anja Feliers

wat hij mij zei

Op een kille lentedag gebeurt het ondenkbare voor Caro Westerhof: haar gezin blijft verwoest achter wanneer haar echtgenoot sterft en één van hun kinderen spoorloos verdwijnt. Onmacht neemt haar leven over, maar onverwacht maakt het verdriet ook nieuwe krachten in haar los.

Caro leert contact te leggen met haar verloren liefde over de grenzen van de dood heen. Maar kan ze vermijden dat haar zoektocht als medium ook andere familiegeheimen blootlegt?

TRAILER:
Klik hier voor de trailer van "Wat hij mij zei"

OVER ANJA FELIERS: 
Anja Feliers is geboren in Bilzen, Limburg. Haar eerste boek, over het verlies van haar eigen moeder, schreef ze eigenlijk voor haar kinderen. Ondertussen is Anja Feliers de succesvolste vrouwelijke thriller-auteur van Vlaanderen. Haar reeks rond psychologe Kathleen Verlinden blijft fascineren en trekt nog dagelijks nieuwe lezers aan. Nu lanceert ze een mystieke nieuwe reeks rond medium Caro Westerhof.

RECENSIE:
Een leuk dagje uit met het hele gezin verandert al vlug in een nachtmerrie wanneer Caro’s man sterft en één van haar twee dochtertjes spoorloos verdwenen is.

Ondanks de pijn om het verlies van haar man moet Caro verder en zet ze alles op alles in de zoektocht naar haar dochtertje Loïs. Het verhaal verloopt chronologisch waarbij drie vertelstandpunten elkaar afwisselen: uiteraard Caro zelf waarbij je je onmiddellijk inleeft in haar pijn en onmacht. Daarnaast ook van haar dochtertje Loïs in een benadering van kinderlijke naïviteit die later omslaat in angst. En tenslotte ook Sascha: de keuze van de zus van Caro als vertelstandpunt heeft te maken met een tweede verhaallijn die ook nog in dit boek verweven zit.

Net zoals de vorige thrillers is “Wat hij mij zei” een pageturner geworden. Als bij een ajuin wordt laagje per laagje afgepeld om tot de kern van het verhaal te komen. De dosering van nieuwe info zit net goed: niet teveel prijsgeven zodat er al teveel verklapt wordt, maar ook weer niet te weinig zodat je het gevoel zou hebben om te lang op je honger te blijven zitten of om het verhaal uit te spinnen.

De plot zit goed in elkaar, maar dan besef je dat je nog niet aan het einde van het boek zit. Dit komt een beetje vreemd over, maar het komt wel vertrouwd over voor wie bekend is met de reeks over Kathleen Verlinden. Opnieuw een aanrader.

NU TE KOOP! 
Het boek verscheen 23 april 2019 bij uitgeverij Van Halewyck.
Aantal blz: 287 blz
Thema's: psychologische thriller, misdaad
EAN: 9789461318725

www.anjafeliers.com
www.facebook.com/pages/Anja-Feliers/129209280429196