Boek: Het perfecte meisje - Anja Feliers

het perfecte meisje

"Het perfecte meisje" is de negende psychologische thriller van de hand van Anja Feliers, en de achtste in een reeks die zich afspeelt rond psychologe Kathleen Verlinden. Al klopt het niet helemaal dat dit boek over Kathleen Verlinden gaat. In het slot van "Femme fatale" wordt er namelijk een aanslag op haar gepleegd, waardoor haar dochter Julie de hoofdrol overneemt in "Het perfecte meisje".

Net als van haar vorige boeken maakte Anja een trailer voor "Het perfecte meisje":

OVER ANJA FELIERS: 
Anja Feliers is geboren in Bilzen, Limburg. Haar eerste boek, over het verlies van haar eigen moeder, schreef ze eigenlijk voor haar kinderen. Ondertussen is Anja Feliers de succesvolste vrouwelijke thriller-auteur van Vlaanderen. Haar reeks rond psychologe Kathleen Verlinden blijft fascineren en trekt nog dagelijks nieuwe lezers aan.

OP DE ACHTERFLAP:
Niets is zo perfect als het lijkt!
Na de aanslag op psychologe Kathleen Verlinden moet haar dochter Julie noodgedwongen alleen verder. Terwijl ze de verschrikkelijke gebeurtenissen een plaats probeert te geven, staat haar vader haar bij waar hij kan.

Wanneer Julie op een dag Kathleens antwoordapparaat beluistert, hoort ze daar onverwacht de noodkreet van een onbekende jonge vrouw. Ze lijkt de dringende hulp van Kathleen Verlinden te willen, maar ze breekt haar verhaal abrupt af en laat Julie met vele vragen achter. Julie voelt de noodzaak om deze jonge vrouw te helpen en gaat op zoek naar wie zij is. In haar zoektocht naar de waarheid botst ze op stevige obstakels. Hoe ver kan ze gaan zonder zichzelf in gevaar te brengen?

RECENSIE door Bart Bynens - jongerenplaneet.be:
volgt later

NU TE KOOP! 
Het boek verscheen 2 oktober 2018 bij uitgeverij Lannoo.
Aantal blz: 322 blz
Adviesleeftijd: vanaf 16 jaar
Thema's: psychologische thriller, misdaad
EAN: 9789401457675

www.anjafeliers.com
www.facebook.com/pages/Anja-Feliers/129209280429196