Bart Peeters & De Ideale Mannen op programmatie van Pop-up arena in Middelkerke

bart peeters

De concertreeks ‘A Symphonic Evening with …’ presenteerde afgelopen zomer zes topartiesten. Vandaag pakt de organisatie uit met Hooverphonic, de eerste topnaam voor de nieuwe reeks in juli en augustus 2022. Bart Peeters en zijn Ideale Mannen komen opnieuw naar de Pop-Up Arena. En ook Regi zakt af naar Middelkerke, samen met zijn muzikale vriend(inn)en, voor een full live show.

Bart Peeters & De Ideale Mannen 
Het muzikale recept is gekend: een energieke frontman, een fantastische begeleidingsband ‘De Ideale Mannen’, een repertoire van nieuwe nummers uit zijn laatste album ‘De kat zat op de krant’ en een groot aantal meezingers en hits. 
Zet deze veelzijdige artiest, muzikant en presentator op een podium en je hebt vuurwerk. Met een mix van folk, wereldmuziek, een beetje hip-hop en een vleugje jazz beroert hij telkens zijn publiek. Concerten van Bart Peeters staan voor warmte, verbondenheid, gezelligheid en een overdosis aan ambiance.

Bart Peeters & De Ideale Mannen op vrijdag 5 augustus 2022 in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Tickets kosten 25, 30, 35 en 40 eur en zijn te koop vanaf woensdag 24 november om 10u via www.popuparena.be.

Bart Peeters & De Ideale Mannen
Vrijdag 5 augustus 2022
Proximus pop-up arena, Middelkerke