"Bart Peeters Deluxe" - Extra concerten uitgebreid met extra extra concerten

bart peeters

De eerste 15 concerten van deze succesvolle concertreeks vonden plaats tussen november 2019 en eind januari 2020. De aanleiding was toen de 60ste verjaardag van Bart. In mei 2020 stonden de laatste 7 concerten op de planning toen een virus alles lamlegde.

Jan Van Esbroeck (producent PSE Belgium): “Bijna twee jaar later zijn eindelijk de omstandigheden van die aard dat we de Deluxe-draad terug kunnen opnemen en we deze succesvolle reeks kunnen afronden. We bouwen vanaf eind maart de Lotto Arena opnieuw om tot de gezellige huiskamer van Bart Peeters en sluiten de reeks definitief af op donderdag 21 april. We zijn verheugd dat we na al die tijd de bijna 53.000 ticketkopers (van ondertussen 10 extra concerten) eindelijk in het warm bad van de Deluxe-concerten kunnen onderdompelen. Door de verplaatsing van de concerten zijn er nog een beperkt aantal tickets beschikbaar op elke voorstelling.“

De ingrediënten van deze concerten blijven onveranderd: een trip door het beste van Bart Peeters’ songboek, waarbij de energieke zanger wordt begeleid door zijn briljante muzikanten (De Ideale Mannen) en een koor van 500 enthousiaste zangers en zangeressen. Kosten noch moeite worden gespaard om de Lotto Arena om te bouwen tot Europa’s gezelligste en intiemste concertzaal. De setlist van de concerten zal lichtjes veranderen, Bart heeft intussen immers een paar nieuwe pareltjes uitgebracht, en ook een nieuw album ‘De kat zat op de krant’. 

Nieuwe data:
Donderdag 31 maart 2022
Vrijdag 1 april 2022
Dinsdag 5 april 2022
Donderdag 7 april 2022
Vrijdag 8 april 2022
Zondag 10 april 2022
Woensdag 13 april 2022
Donderdag 14 april 2022
Vrijdag 15 april 2022
Donderdag 21 april 2022

Tele Ticket Service stuurt elke ticketkoper een mail met meer informatie en zorgt voor tijdige levering van nieuwe tickets enkele dagen voor het concert.

(Eerder bericht:)

Bart Peeters kondigde nog geen week geleden de terugkeer naar de Lotto Arena aan van zijn Deluxe concerten. Deze concerten staan voor alles wat we anderhalf jaar hebben moeten missen: warmte, nabijheid, betrokkenheid, verbondenheid. Het lijkt er op dat de concertliefhebber daarnaar verlangt. Want vandaag kondigt hij alweer een extra (23ste in de reeks!) concert aan op zaterdag 8 januari 2022 en een 24ste op dinsdag 4 januari 2022. Het begin van een reeks extra concerten? 

De data voor deze laatste concerten uit de Deluxe-reeks zijn :

Donderdag 16 december 2021 – uitverkocht
Vrijdag 17 december 2021- laatste tickets
Zaterdag 18 december 2021 – uitverkocht
Dinsdag 21 december 2021 – uitverkocht
Woensdag 22 december 2021 – uitverkocht
Donderdag 23 december 2021– laatste tickets
Zondag 2 januari 2022 – uitverkocht
Dinsdag 4 januari 2022 - extra concert
Zaterdag 8 januari 2022 - extra concert

Tickets zijn te koop via lotto-arena.be en teleticketservice.com.

De tickethouders zullen enkele dagen voor het concert een mail ontvangen met daarin de eventueel op dat moment geldende covidmaatregelen (bv Covid Safe Ticket), voor zover er dan nog beperkingen van toepassing zouden zijn.

(Eerder bericht:)

In november 2019 vierde Bart Peeters zijn 60ste verjaardag in de Lotto Arena met een Deluxe concert van zijn allerbeste nummers, gesteund door een 500-stemmig koor. Het was bedoeld als een éénmalig optreden, maar de oneindige verbondenheid en warmte die dit concert met zich meebracht, veroorzaakte een rush naar tickets en dus bijkomende concerten. De eerste 15 concerten vonden plaats tot begin 2020. Er stonden nog 7 extra concerten op de planning in mei 2020 toen een virus alles lamlegde.

Jan Van Esbroeck (producent PSE Belgium): “Twee jaar later zijn eindelijk de omstandigheden van die aard dat we de Deluxe draad terug kunnen opnemen en we deze succesvolle reeks kunnen afronden. We bouwen vanaf half december de Lotto Arena opnieuw om tot de gezellige huiskamer van Bart Peeters. We zijn verheugd dat we na al die tijd de bijna 50.000 ticketkopers eindelijk in het warm bad van de Deluxe-concerten kunnen onderdompelen.“

De ingrediënten van deze concerten blijven onveranderd: een trip door het beste van Bart Peeters’ songboek, waarbij de energieke zanger wordt begeleid door zijn briljante muzikanten (de Ideale Mannen) alsook een koor van 500 enthousiaste zangers en zangeressen. Kosten noch moeite worden gespaard om de Lotto Arena om te bouwen tot Europa’s gezelligste en intiemste concertzaal. De setlist van de concerten zal lichtjes veranderen, Bart heeft intussen immers een paar nieuwe pareltjes uitgebracht, en binnenkort ook een nieuw album.

Bart Peeters: “De Deluxe-concerten zijn voor mij van de meest magische ooit. Op die concerten valt alles op zijn plaats. Je voelt daar op het podium bijna fysiek de verbondenheid van koor en publiek. De sfeer is in alles het tegenovergestelde van wat we in de koude lockdownperiode hebben ervaren. Precies daarom kijk ik met veel verlangen uit naar deze laatste Deluxe-reeks: het is het perfecte middel om de afgelopen donkere periode definitief achter mij te laten.”

De nieuwe data voor deze laatste concerten uit de Deluxe reeks zijn :
Donderdag 16 december 2021: origineel voorzien donderdag 14 mei/donderdag 17 september 2020 – uitverkocht 
Vrijdag 17 december 2021: origineel voorzien zondag 10 mei/zondag 13 september 2020 - tickets
Zaterdag 18 december 2021: origineel voorzien zaterdag 16 mei/zaterdag 19 september 2020 – uitverkocht 
Dinsdag 21 december 2021: origineel voorzien dinsdag 12 mei/dinsdag 8 september 2020 – laatste tickets
Woensdag 22 december 2021: origineel voorzien woensdag 13 mei/woensdag 9 september 2020 – uitverkocht 
Donderdag 23 december 2021: origineel voorzien donderdag 7 mei/donderdag 10 september 2020 – laatste tickets
Zondag 2 januari 2022: origineel voorzien zondag 17 mei/zondag 20 september 2020 – uitverkocht 

Alle ticketkopers krijgen een mail via Tele Ticket Service. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum, ticketkopers hoeven hiervoor zelf geen actie te ondernemen. Tickets kunnen steeds opgevraagd worden via het account bij Tele Ticket Service.
Laatste tickets zijn beschikbaar via www.lotto-arena.be

De tickethouders zullen enkele dagen voor het concert een mail ontvangen met daarin de eventueel op dat moment geldende covidmaatregelen (bv Covid Safe Ticket), voor zover er dan nog beperkingen van toepassing zouden zijn. 

(Eerder bericht - datums niet meer correct:)

De concerten van Bart Peeters worden verplaatst naar september. Hieronder een overzicht van welk concert naar welke datum verhuist.

Donderdag 7 mei naar donderdag 10 september
Zondag 10 mei naar zondag 13 september
Dinsdag 12 mei naar dinsdag 8 september
Woensdag 13 mei naar woensdag 9 september
Donderdag 14 mei naar donderdag 17 september
Zaterdag 16 mei naar zaterdag 19 september
Zondag 17 mei : naar zondag 20 september

(Eerder bericht:)

Het houdt niet op voor Bart Peeters. Gisteren werd opnieuw een extra ‘Bart Peeters Deluxe’ concert in verkoop gezet. Dit concert, dat op dinsdag 12 mei zal plaatsvinden, is daarmee het twintigste uit de reeks.

In aanloop van zijn 60ste verjaardag startte Bart aan, wat hij tijdens de concerten omschrijft als, zijn ‘Arena periode’. Daar waar het aanvankelijk de bedoeling was om een paar ‘grotere’ concerten te spelen (Bart en zijn Ideale Mannen hadden tot dan enkel avondvullende shows gebracht in theaters en schouwburgen), bleek het enthousiasme bij het publiek van die aard te zijn dat telkens extra concerten werden toegevoegd. Dat leidde tot drie min of meer afgebakende concertperiodes: vier concerten eind november, elf concerten in januari en nu dus vijf concerten in de eerste helft van de maand mei.

De analyse van de ticketverkoop leert dat het bijwonen van een concert aanstekelijk werkt. Bezoekers zijn vol lof over wat Bart en zijn band samen met speciale gast Ronny Mosuse en het 500-koppig Deluxe koor presenteren. Algemeen wordt het concert becommentariëerd als ‘helemaal in balans’: intieme songs gaan naadloos over in feestelijke meezingers, het ene moment druipt de emotie van het dak van Lotto Arena, het volgende moment gaat datzelfde dak er helemaal af. Nergens wordt een grens overschreden, 15 keer al keerde een volle arena goed gemutst naar huis, om de volgende dag vol energie het leven in de ogen te kijken.

Het feit dat niet alleen muzikanten maar ook de technici van geluid, licht en video zo veel extra concerten mogen uitvoeren, zorgt ervoor dat elke voorstelling nog beter is dan de vorige. Het succes van een concert zit in de details, en die worden nu in alle disciplines tot in de perfectie bijgeschaafd. Het zorgt ervoor dat de concertbeleving van de bezoeker alsmaar verhoogt, waardoor die bezoeker prompt een warmbloedig ambassadeur wordt. Waardoor weer nieuwe mensen naar de bijkomende concerten komen kijken, die dan weer op hun beurt ... Het lijkt wel een piramidespel.

Op de 15 concerten die Bart in november en januari speelde, passeerden ruim 85.000 bezoekers. Samen met de reeds verkochte tickets voor de concerten van de maand mei werd de kaap van 100.000 tickets al enige tijd geleden overschreden. Nooit eerder vulde een artiest 15 dagen (laat staan 20) de Lotto Arena met eenzelfde voorstelling.

Artiest en organisator PSE Belgium hebben besloten dat de concertperiode in mei ook de laatste zal zijn voor deze ‘arena concerten reeks’. Bart zal zich daarna concentreren op het maken van een nieuw album en zal zich met zijn Ideale Mannen vervolgens opnieuw uitleven in de hun vertrouwde omgeving van de kleinere zalen. Het einde van deze Deluxe-concertreeks komt met andere woorden in zicht, maar niet vooraleer nog minstens vijf keer uit te pakken met wat door velen wordt omschreven als het concert van het jaar.

De ticketverkoop voor de extra Deluxe-concerten op dinsdag 12, woensdag 13, donderdag 14, zaterdag 16 en zondag 17 mei is reeds gestart. Tickets zijn verkrijgbaar via www.lotto-arena.be en 070 345 345 (max. 0.30€/min).

(Eerder bericht:)

Pers en publiek zijn laaiend enthousiast over de Bart Peeters concerten in de Lotto Arena. Authentiek, hartverwarmend, energetisch en impressionant zijn de meest gebruikte omschrijvingen. Artiest en organisator PSE Belgium keken met gevoelens van verbazing en verwarring maar vooral extreme dankbaarheid toe hoe de lijst van concerten alsmaar langer werd. Zondag 19 januari leek er toe te leiden dat er onherroepelijk een einde zou komen aan een reeks van uiteindelijk 15 uitverkochte Deluxe concerten.

Maar Bart kan er niet omheen: de herneming van de concerten sinds afgelopen vrijdag (na vier concerten in november) brengt een nieuwe tsunami van belangstelling met zich mee. Parallel ontwikkelde zich ook een druk vanuit de studentenwereld, een belangrijk deel van de Bart Peeters fans, vanwege het feit dat de huidige concerten in volle examenperiode vallen.

Het heeft er de organisator toe aangezet om met alle betrokkenen (en met een koor van 500 personen zijn dat behoorlijk wat mensen) naar een mogelijkheid te zoeken om tegemoet te komen aan de grote vraag naar tickets. Trots maar tegelijk ook nederig zijn we blij te kunnen aankondigen dat er extra Deluxe concerten zullen plaatsvinden en dit op donderdag 14, zaterdag 16 en zondag 17 mei 2020. Tickets voor deze concerten zijn vanaf nu te koop. De paar duizend mensen die zich tussentijds slim op de wachtlijst hadden ingeschreven, werden intussen persoonlijk verwittigd en hebben voorbehouden plaatsen ter beschikking.

Ook nieuw album scoort, topcijfers voor de TV uitzendingen
Het album “Bart Peeters & Pop up koor olv Hans Primusz” staat ondertussen zes weken in de Ultratop van de Belgische albums en staat momenteel op plaats 3, achter Niels Destadsbader en Clouseau. Een samenvatting van een aantal hoogtepunten van de concerten werd inmiddels uitgezonden op Eén op maandagavond 23 december en tijdens de nieuwjaarsnacht. Samen met het uitgestelde kijken haalde deze uitzending meer dan 1.5 miljoen kijkers, wat ongezien is voor een registratie van een concert.

Persreacties unaniem
Een eerste concert van een reeks is nooit het beste. Desondanks kan je zonder uitzondering alle perscommentaren na de première eind november alleen maar als lyrisch omschrijven. 

“Bart Peeters Deluxe, een emotionele rollercoaster” - Het Nieuwsblad

“Bart Peeters en zijn Ideale Mannen pakken Lotto Arena in. Een conclusie? Die is kort en krachtig: ga zélf kijken.” - Gazet van Antwerpen

“Tussen het uitbundige rondspringen was er ook een kippenvelmoment: Peeters bracht een eerbetoon aan de overleden Robert Mosuse, samen met diens broer Ronny.” - Het Laatste Nieuws

“De mix van emotie en actie zat heel juist in dit concert, temeer omdat de emotie nooit overhelde naar meligheid.” - De Standaard

Bart Peeters levert met deze concerten een zelden geziene (en zeker ook gehoorde) ervaring aan de bezoeker. Wie het nog wil meemaken, zal zich moeten reppen. Bart maakt er geen geheim van dat hij na dit avontuur zal terugplooien naar zijn meer natuurlijke biotoop van theaters en schouwburgen.

De ticketverkoop voor de extra concerten op donderdag 14 mei, zaterdag 16 mei en zondag 17 mei is reeds gestart. BART PEETERS DELUXE in de Lotto Arena gaat ook nog door op 7, 9, 10, 12, 15, 16, 17 en 19 januari. Tickets zijn verkrijgbaar via www.lotto-arena.be en 070 345 345 (max. 0.30€/min).

(Eerder bericht:)

Wat een verrassing bij organisator PSE-Belgium! Dankbaar om zoveel eerbetoon door Bart Peeters (die het liedje 'Kniktikklaas ' bracht in de Lotto Arena - voor de opname klik hieronder) dropte Sinterklaas zomaar eventjes twee extra Deluxe-concerten in het schoentje. Een cadeautje dat PSE-Belgium graag met zoveel mogelijk fans deelt. Tickets voor zowel woensdag 15 als zondag 19 januari zijn nu te koop.

Van een vliegende start gesproken! Bart Peeters bracht eind november zijn eerste 4 concerten van zijn allereerste grote arenashow 'Deluxe'. En toen was het hek compleet van de dam. Vlaanderen loopt storm voor Bart, die vanaf 3 januari zijn zegetocht in de Lotto Arena verderzet. Om iedereen de kans te geven er (een tweede keer) bij te zijn, werd de ene concertdatum na de andere toegevoegd. Met ook woensdag 15 en zondag 19 januari op de kalender staat de teller op 14 Deluxe-shows. Het concert op 19 januari wordt meteen de afsluiter van de reeks.

Voor Bart Peeters Deluxe werden inmiddels 65.000 tickets gekocht. Verkopen ook de shows 13 en 14 uit, dan overschrijdt Bart Peeters ruim het aantal van 75.000 Lotto Arena-tickets.

Tickets voor de extra Deluxe-concerten op woensdag 15 januari om 20 uur en zondag 19 januari om 19 uur zijn te koop via www.lotto-arena.be en 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.), vanuit Nederland: 0900-45.000.45 (0,45 euro/min.). Bart Peeters concerteert nog op 3, 4, 5, 7, 9, 10, 12, 15, 16 en 19 januari in de Lotto Arena. 

(Eerder bericht:)

Bart Peeters vierde vorige zaterdag 30 november zijn 60e verjaardag met vele duizenden fans tijdens zijn vierde Deluxe-concert in de Lotto Arena. En het feesten houdt niet op. Na nieuwjaar gaat Bart nog 8 keer verder. Want met de toevoeging van een concert op donderdag 16 januari staat de teller ondertussen op 12 shows.

De ticketverkoop valt haast niet meer bij te houden. Nog maar pas is een extra show aangekondigd of Bart Peeters en organisator PSE-Belgium moeten al uitkijken naar een volgende datum om alle belangstellenden de kans te geven er (nog eens) bij te zijn!
Afspraak dus op donderdag 16 januari voor concert nummer 12. Maar misschien is op het moment dat u dit leest concert nummer 13 al in verkoop?

De ticketverkoop voor het extra concert op donderdag 16 januari 2020 is al gestart. De volgende concerten van BART PEETERS DELUXE in de Lotto Arena vinden plaats op 3, 4, 5, 7, 9, 10, 12 en 16 januari 2020. Tickets zijn verkrijgbaar via www.lotto-arena.be en 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.), vanuit Nederland: 0900-45.000.45 (0,45 euro/min.).

(Eerder bericht:)

We kondigen een nieuw concert aan van Bart Peeters, ondertussen het elfde. Het tiende aangekondigde concert van afgelopen woensdag was op anderhalve dag zo goed als uitverkocht. Extra datum wordt zondag 12 januari 2020.

De ticketverkoop voor het extra concert op zondag 12 januari 2020 is reeds gestart. BART PEETERS DELUXE in de Lotto Arena gaat door op (26, 27,) 29 en 30 november 2019 én op 3, 4, 5, 7, 9, 10 en 12 januari 2020. Tickets zijn verkrijgbaar via www.lotto-arena.be en 070 345 345 (max. 0.30€/min).

(Eerder bericht:)

Bart Peeters trapte dinsdagavond zijn concertreeks ‘Deluxe’ in de Lotto Arena af en maakte meteen grote indruk. Dat resulteerde in een bijzonder snelle uitverkoop van de concertreeks. Minder dan 24 uur na de eerste voorstelling vonden de resterende 5.000 tickets hun weg naar gelukkige fans. Voor late beslissers en bezoekers die een tweede keer langs willen komen, werd nu een concert toegevoegd op 9 januari. Het tiende al.

De 'Deluxe'-concertreeks van Bart Peeters is het resultaat van een zeer lange voorbereiding en dat was er ook aan te merken. De zanger stond in alle opzichten op scherp, de Ideale Mannen speelden loepzuiver, de klank was (mee dankzij een rits extra ingrepen) fenomenaal, het licht (er werd niet echt op een spot meer of minder gekeken) creëerde een huiskamergevoel en het 500 stemmen tellend koor werd op een wonderbaarlijke manier onthuld. Alle puzzelstukken pasten perfect in elkaar. En de concertbezoekers hebben het geweten.

Organisator PSE Belgium, die het genoegen had om het eerste concert van Bart Peeters op arenaschaal te mogen produceren, verbaasde zich over het aanwezige publiek. Anders dan bij de meeste (pop)concerten zag je maar zelden mensen hun gsm bovenhalen om delen van het concert op te nemen of met hun lichtje te zwaaien. Dit is een publiek dat de zanger de volle aandacht geeft, alles ongestoord wil beleven en zich onder laat dompelen in al het moois dat deze rasartiest te bieden heeft. En dat zijn alle varianten van emoties die men zich maar kan bedenken. Dit publiek komt goedgezind de Lotto Arena binnen en weet dat het zich zal vermaken. Bart Peeters stuurt alle aanwezigen na enkele veel te snel voorbijgegane uren huiswaarts met enkele megawatts aan energie voor de komende wintermaanden. De reacties van het publiek zijn unaniem lovend, social media ontploffen van de positieve berichten, journalisten vinden onvoldoende woorden om te omschrijven wat hen is overkomen.

Bart Peeters Deluxe, dat is 10 op 10!

“Op ontroerende kippenvelmomenten volgen explosies van vrolijkheid, zeker met het 500-koppig koor.” - VTM Nieuws
“Een avond vol zwaaiende handen en enthousiast geklap, maar ook eentje van oprechte emotie" - Het Nieuwsblad 
“Bart pakt met zijn ‘Ideale mannen’, zijn virtuoze band, zonder moeite de hele arena in.” - Het Laatste Nieuws
“In de Lotto Arena nog indrukwekkender" - Gazet van Antwerpen
“Bart Peeters is een volbloed ambiancemaker, ook in de grote Lotto Arena doet hij dat met gemak.” - VRT Journaal.

(Eerder bericht:)

Bart Peeters is overweldigd door de niet-aflatende vraag naar tickets voor zijn Deluxe-concerten in de Lotto Arena. Hij is in zijn energieke nopjes om nog een extra concert (het achtste al !) te mogen aankondigen. Dit extra concert zal plaatsvinden op dinsdag 7 januari 2020.

Bart Peeters heeft nog nooit een eigen avondvullend zaalconcert gegeven op de schaal van Lotto Arena. Het was dan ook met een ietwat bang hart dat de organisatie eind vorig jaar een concert in deze grote zaal aankondigde. De respons was echter meer dan overweldigend. Er werden intussen al meer dan 40 000 tickets aan de enthousiaste man, vrouw en kind gebracht en nog bieden zich dagelijks geïnteresseerden aan. Dat een Belgische zanger acht keer de Lotto Arena vult, blijft heel uitzonderlijk en overstijgt alle verwachtingen.

Zoveel belangstelling creëert dan ook op veel fronten een vorm van stress bij alle betrokkenen: de verwachtingen liggen immers torenhoog. Bart is begonnen met het samenstellen van een playlist die ongeveer elke dag wijzigt. Maar de basis ervan is gelegd en die belooft alvast een topavond met een ‘best of’ programma om van te duizelen. Bovendien krijgen een aantal nummers een extra muzikale dimensie, dankzij de ondersteuning van een 500 stemmen tellend koor. Nog nooit had een artiest zoveel backing vocals!

Maar ook de showdesigners voelen een enorme druk: licht, decor, video, podiumdesign ... het moet allemaal kloppen met het muzikale. Dat is een hele uitdaging waarvoor het team zich super engageert.

De organisatie en de artiest zullen voor deze unieke concertreeks het onderste uit de kan halen om er voor te zorgen dat het publiek een concertbeleving ervaart waar ze weken lang goed gezind van zullen rondlopen. Dat is het minste dat ze hen kunnen teruggeven, uit dankbaarheid voor zoveel enthousiasme.

De ticketverkoop voor het extra concert op dinsdag 7 januari 2020 is reeds gestart. BART PEETERS DELUXE in de Lotto Arena gaat door op 26, 27, 29 en 30 november 2019 én op 3, 4, 7 en 10 januari 2020. Tickets zijn verkrijgbaar via www.lotto-arena.be en 070 345 345 (max. 0.30€/min). 

(Eerder bericht:)

Bart Peeters voegde zonet nog een extra Lotto Arena-concert toe aan de Deluxe-tournee in 2020. De twee eerste concerten in november 2019 waren in een mum van tijd uitverkocht, waardoor er telkens concerten werden bijgevoegd. Nu staat de teller al op zeven Deluxe-concerten. Enkel voor de concerten van vrijdag 3 en zaterdag 4 januari 2020 zijn er nog slechts een handvol tickets beschikbaar. Daarom hebben Bart Peeters en organisator PSE Belgium beslist om nog een zevende concert toe te voegen op vrijdag 10 januari 2020. De ticketverkoop voor dit extra concert start aanstaande dinsdag 28 mei om 9u.

(Eerder bericht:)

Bart Peeters voegde – na de stormloop op tickets voor zijn eerste eigen avondvullende arenashow in november 2019 – zonet vrijdag 3 en zaterdag 4 januari 2020 toe aan de Deluxe-concertreeks in de Lotto Arena in Antwerpen.

De Deluxe-show in de Lotto Arena wordt er een waarbij Bart zijn grote successen zal brengen. Eyecatcher wordt ongetwijfeld het moment waarop Bart samen met een meer dan 500 stemmen tellend koor op het podium zal staan. Samen zullen ze enkele nummers brengen, waaronder Barts nieuwe single “Kies mij” (release voorzien op 13 februari).

Bekijk de clip van “Kies mij” hier:

Het is niet de eerste keer dat Bart Peeters met een groot koor het podium deelt. Vorig jaar trad Bart ook al op met een pop-upkoor van 360 zangers tijdens de concertreeks ‘In koor’ in deSingel in Antwerpen. Ook tijdens de Deluxe-reeks zullen leden van dit koor onder leiding van dirigent Hans Primusz aantreden.

De vraag naar tickets blijft enorm voor de eerste eigen avondvullende arenashow van Bart Peeters. Om iedereen de kans te geven erbij te zijn, werd na grondig overleg beslist om de vier concerten in november 2019 nog met twee concerten aan te vullen in januari 2020. Een datum aansluitend bij de reeks in de herfst van 2019 was niet meer mogelijk, maar na intense beraadslaging tussen Bart, zijn muzikanten, management en de organisatoren konden uiteindelijk vrijdag 3 en zaterdag 4 januari 2020 geprikt worden.

De ticketverkoop voor deze extra concerten start aanstaande dinsdag 22 januari om 10 uur via www.lotto-arena.be.

BART PEETERS DELUXE in de Lotto Arena op 26, 27, 29 en 30 november 2019 én op vrijdag 3 en zaterdag 4 januari 2020, telkens om 20 uur. Kaarten kosten 22,90, 32,98, 44,18 en 55,38 euro en zijn verkrijgbaar via www.lotto-arena.be en 070 345 345 (max. € 0,30/min.).

(Eerder bericht:)

Afgelopen woensdag ging de ticketverkoop van start voor de twee aangekondigde concerten van Bart Peeters - Deluxe in Lotto Arena op vrijdag 29 en zaterdag 30 november 2019. Na 10 minuten waren er al 8.000 tickets verkocht.

Artiest én organisatoren waren overdonderd door de belangstelling. De drukte op de websites van de zaal en ticketverkoper was vergelijkbaar met die van de grootste concerten in het Sportpaleis. Inmiddels werd ook een wachtlijst geopend die opvallend druk gesolliciteerd wordt.

‘Ik heb nog nooit eerder opgetreden in een arena en wist dus niet waaraan me te verwachten. De overdonderende belangstelling en reacties zorgen voor zoveel warmte dat het bijna misdadig zou zijn om de mensen die naast een ticket grepen teleur te stellen. We zijn dus blij dat we een extra concert kunnen aankondigen op woensdag 27 november 2019’ aldus Bart Peeters. ‘Eén en ander zorgt natuurlijk ook voor extra gezonde druk, want ik voel nu al dat de verwachtingen van de ticketkopers zeer hoog zijn. We zullen in de uitwerking van de concerten dus nog een tandje bijsteken en zorgen voor een onvergetelijk Deluxe feest.’

De ticketverkoop voor dit extra concert start op woensdag 12 december om 10u via Tele Ticket Service. Voor de shows van vrijdag 29 en zaterdag 30 november zijn er nog een beperkt aantal plaatsen in verkoop.

Bart koos voor de Lotto Arena omdat de zaal voor hem de juiste combinatie is tussen enerzijds een formaat voor echte ambiance en anderzijds een hoge graad van gezelligheid voor veel intimiteit. 2019 zal vanaf nu doorgaan als het jaar waarin Bart Peeters voor het eerst een reeks avondvullende concerten op arenaschaal zal brengen.

BART PEETERS DELUXE in de Lotto Arena op woensdag 27, vrijdag 29 en zaterdag 30 november 2019 om 20 uur. Kaarten kosten €22,90, €32,98, €44,18 en €55,38 via www.lotto-arena.be.

(Eerder bericht:)

Vrijdag 29 en zaterdag 30 november 2019 komt Bart Peeters met een heel eigen “Best of”-programma naar de Lotto Arena. En laat die zaterdag nu net ook de dag zijn waarop hij 60 wordt. Zijn theatertournees zorgen keer op keer voor volle zalen, als gastvedette stond hij heel dikwijls mee op het podium in de grote arena’s, maar nooit eerder bracht Bart Peeters zijn eigen avondvullende arenashow. Daar komt volgend jaar verandering in.

Bart koos voor de Lotto Arena omdat ze groot genoeg is voor echte ambiance en gezellig genoeg voor echte intimiteit. 2019 zal vanaf nu doorgaan als het jaar waarin Bart Peeters voor het eerst een avondvullende show op arenaschaal zal brengen.
De tweevoudige “Deluxe”-show in de Lotto Arena wordt er een waarbij Bart zijn grote successen zal brengen. In tegenstelling tot de “Brood Voor Morgenvroeg”-concerten, krijgt de show in Lotto Arena een “grootste hits”-karakter.

“Uit zijn omvangrijke repertoire een avondvullend programma samenstellen is een luxe. Maar we kunnen Bart natuurlijk niet tot de vroege ochtend laten doorgaan. Daarom wordt het nog een lastige keuze welke nummers wel of niet aan bod zullen komen bij deze terugblik op zijn uitgebreide zangcarrière.” klinkt het bij de organisatie. Bart brengt naar goede gewoonte zijn groep “De ideale mannen” mee, verbluffende muziekvirtuozen die alle genres en instrumenten aankunnen.

Er is ook ruimte voor “speciallekes”. Zo hadden Bart en zijn groep onlangs een ontroerende ervaring met het 360-koppige pop-upkoor olv Hans Primusz. Zij komen terug als één van de special guests, in de Lotto Arena is daar plaats voor.

Bart Peeters kennen we als de man van de vrolijke muziekjes met vlot meezingbare refreinen, al hebben zijn liedjes wel vaker een diepere ondertoon en bevat zijn repertoire ook meer ingetogen nummers. Bart verkent de wereld al spelend met aanstekelijke wereldritmes. Van reggae, ska en samba over bluegrass, gospel en hitsige gipsyjazz tot Franse musette en uitbundige Balkanmuziek. Vandaar dat er ook gekozen werd voor staanplaatsen op het middenplein op beide shows.

Tijdens ‘Bart Peeters - Deluxe’ geeft het feestvarken het beste van zichzelf aan zijn publiek. Een beetje de omgekeerde wereld dus, want normaal gaan de cadeaus richting jarige en niet andersom.

Vertel het voort aan iedereen, maar niet in de nabijheid van Bart zelf. Als eeuwig jonge artiest hoeft hij er namelijk niet telkens aan herinnerd te worden dat hij volgend jaar 60 wordt.

BART PEETERS - DELUXE in de Lotto Arena op vrijdag 29 en zaterdag 30 november 2019 om 20 uur. Kaarten kosten €22,90, €32,98, €44,18 en €55,38 en zijn te koop vanaf woensdag 5 december om 10 uur via www.lotto-arena.be.

Bart Peeters Deluxe
Van 31 maart tot 21 april 2022
Lotto Arena, Antwerpen