Album: Twelve instrumental melodies - Event Eleven

twelve instrumental melodies

Peter De Zutter en Thomas Regelbrugge, twee Meetjeslanders en vooral goede vrienden, durven al eens een akoestische gitaar vastnemen om samen te jammen… maar van jammen komt meer, en na een paar jaar besloten ze om toch iets te doen met die (instrumentale) nummers. EVENT ELEVEN was geboren… niet met als hoofddoel te gaan optreden, maar gewoon om mensen te laten meegenieten van de zoete melodieën die kunnen ontspruiten uit het brein van twee muzikanten die normaal eerder het hardere genre beoefenen.

Het album bevat twaalf “easy listening“ songs, ideaal om te genieten met een bordje tapas en een glaasje wijn na een fikse wandeling in het Leen of de Lembeekse bossen of een bos dichter bij u in de buurt …

Cricket Hill Music lanceert het album op het wereldwijde web op 25 maart, maar wat voor Peter en Thomas belangrijker is: Het album wordt ook op CD geperst en de volledige winst hiervan gaat naar “Kom op tegen kanker“ in samenwerking met de vzw Eeklose kilometervreters. Het album zal verkrijgbaar zijn vanaf april in verschillende Meetjeslandse handelszaken en in AZ Alma.