Album: Revirginized - Mydonna

revirginized

De Gentse tributeband Mydonna, ontstaan in 2017, speelde al een tijdje eigen rockversies van Madonna en voegde er steeds een eigen touch aan toe. Na hun succesvolle debuutsingle ‘Frozen’, opgedragen aan een dierbare vriend van frontzangeres Caroline Clement, stelde Mydonna onlangs hun debuutalbum ‘Revirginized’ voor. Met deze covers wilt Mydonna mensen terug in de tijd voeren en hen opnieuw doen genieten van Madonna’s grootste hits uit de jaren ’80 en ’90. De band heeft de smaak om eigen singles uit te brengen duidelijk te pakken.

Het debuutalbum ‘Revirginized’ werd voorgesteld tijdens een grote spektakelshow in de Gentse zaal Minard. Het album bestaat uit 16 verschillende covers van Madonna’s wereldhits, geheel opnieuw ingespeeld én met de eigen identiteit van ‘Mydonna’ in verwerkt. De debuutsingle ‘Frozen’ die in 2021 uitkwam, maakt ook deel uit van dit nieuwe album.

“Het lijkt alsof het einde van corona nu echt in zicht is. Dat merken we ook in de boekingen, die komen eindelijk terug op gang. Voor artiesten, maar zeker voor tributebands zoals Mydonna, zijn optredens nog steeds dé manier om zich kunnen te tonen aan het grote publiek. We zijn dan ook heel enthousiast om ons debuutalbum ‘Revirginized’ live te kunnen brengen tijdens onze festivalset. De albumvoorstelling was een groot succes. Zowel de fans als collega-artiesten waren heel enthousiast over onze liveshow”, zegt bassist Luc Waegeman.