Album: Don't look back - The Starlings

don't look back

Het zijn bizarre en ook wel moeilijke tijden, maar voor The Starlings is het op muzikaal vlak een avontuurlijke tijd. Vandaag laten ze hun debuutalbum 'Don't Look Back' op de wereld los.

The Starlings, misschien beter gekend als Tom Dice en Kato Callebaut, zijn twee singer-songwriters die hun krachten bundelen alsook hun passie voor muziek én voor elkaar. Daar konden we elke week getuige van zijn in het muziekprogramma Liefde Voor Muziek waarin ze elke maandag betoverende versies brachten van klassiekers van André Hazes, Regi, Gene Thomas, Karen Damen, Sean Dhondt en Peter Vanlaet (Mama’s Jasje). De reacties van bestaande én nieuwe fans zijn ronduit overweldigend.

Begin 2019 moest het avontuur van The Starlings nog helemaal beginnen, ze tekenden een platendeal bij Universal Music en brachten inmiddels enkele singles uit. Naast hun originele covers uit Liefde Voor Muziek staan er ook eigen songs op het nieuwe album. Het is dus een mooie mix van eigen werk en covers, waarbij hun stemmen zoals steeds mooi ‘blenden’.

The Starlings staan voor rootsy popmuziek, met een akoestische feel en harmonieën. Songs met een wortel in melancholie, teksten die de hoogte- en dieptepunten van de liefde en het leven belichten.

Op 14 februari 2021 trekken The Starlings naar de Lotto Arena!
Tickets zijn hier verkrijgbaar of telefonisch via 070 345 345 (max. 0,30 EUR/min.).

TRACKLIST 'DON'T LOOK BACK'
1. Little Submarine - Live Uit Liefde Voor Muziek
2. Mine
3. Over - Live Uit Liefde Voor Muziek
4. Honey - Live Uit Liefde Voor Muziek
5. Who I Become
6. For You - Live Uit Liefde Voor Muziek
7. Never Alone
8. Die Happy
9. On My Way
10. Live My Life - Live Uit Liefde Voor Muziek
11. My Town
12. And We Keep Waiting - Live Uit Liefde Voor Muziek
13. Dancing In The Dark - Live Uit Liefde Voor Muziek
14. Don't Look Back

Beluister Don't look back hier.