Grizz, Panda en Ijsbeer zijn weer terug met een portie gekke avonturen. We volgen de berenbroertjes nog steeds tijdens hun avonturen. In een magische doos zoeken ze naar fantastische nieuwe werelden, op zoek naar een plek om thuis te noemen.

De serie draait om de vechtsportliefhebbende Lan Jun. Een onwaarschijnlijke tienerheldin die de oude geheimen van haar familie moet leren kennen en het onverwachte aan het licht moet brengen. En dit alles terwijl ze haar leven als tiener moet leiden.

Volg de epische avonturen van prins Ivandoe, een jonge bok met grootheidswaanzin, en zijn trouwe schildknaap Bert, tijdens het grootste avontuur van hun leven. Ze trekken door de Vijf Koninkrijken naar ‘Eagle Mountain’ in hun zoektocht naar de legendarische Gouden Veer!

Marcel Vanthilt wekt de nineties weer tot leven en hoe. Tijdens ‘De Week van de Jaren 90’, van maandag 17 tot en met vrijdag 23 april bij rockzender Willy, wordt de M-show van Marcel Vanthilt omgedoopt tot M-TV. Oftewel, Marcel Televisie.

De Teen Titans nemen Cartoon Network over! Ze nemen je mee naar hun heldenwereld en laten je grootste krachten ontwaken. Het is tijd voor actie, gekke avonturen, onbeperkt plezier en superkrachten.