Met een bijdrage uit de verkoop van haar albums tijdens de voorbije kerstconcerten in Vlaanderen, inclusief twee kerstconcerten in Bilzen en aangevuld met de verkoop van kerstrozen, en de steun van enkele sponsoren, zamelde Lisa del Bo de voorbije kerstperiode meer dan 6000 euro in voor het goede

Ben je klaar voor gloednieuwe verhalen? Mr. Bean vertelt op Cartoonito zijn grappige verhalen tijdens 'Verhalen Vertellen met Mr. Bean'. De marathon bevat onder andere aflevering van Mr. Bean: De tekenfilmserie.

Gumball en zijn vrienden wachten op jou voor een geweldige wintertijd. Bekijk je favoriete afleveringen van 'The Amazing World of Gumball' tijdens de speciale programmatie in winterthema!

Scooby-Doo reist de wereld rond. Dus help hem en zijn vrienden bij het oplossen van nieuwe mysteries over de hele wereld! Deze stunt omvat de shows "Wees cool, Scooby-Doo!" en "Scooby-Doo! en Raad eens wie?".

De epische avonturen gaan verder nu onze held Monkie Kid (aka 'MK') en vrienden vechten om de stad te verdedigen tegen nog 2 legendarische en gevaarlijke vijanden: de Bone Demon en de Spider Queen.

Je favoriete personages zijn terug met nieuwe topafleveringen van Looney Tunes Cartoons! Maak je klaar voor knotsgekke, over de top avonturen van Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Porky Pig en vele anderen! Je ziet Looney Tunes Cartoons vanaf 5 december elke dag om 15u00 op Boomerang.

Gumball en zijn vrienden wachten op jou voor een geweldige wintertijd. Bekijk je favoriete afleveringen van "The Amazing World of Gumball" tijdens de speciale programmatie in winterthema!