Nieuwe namen voor "A symphonic evening with" ... - unieke concertreeks in Middelkerke

symphonic evening

De concertreeks 'A Symphonic Evening with', waarbij artiesten begeleid worden door een 20-koppig orkest, kondigde eerder al concerten aan van Natalia (8 juli), Cleymans & Van Geel (15 juli), Axelle Red (22 juli) en Mama’s Jasje (5 aug). Nu worden ook nog Gers Pardoel (12 aug) en Soulsister (19 aug) aan de concertreeks in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke toegevoegd.

‘A Symphonic Evening with’ wordt zo de vaste donderdagavond afspraak tijdens de zomermaanden in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. De concertreeks biedt de bezoeker een unieke muzikale ervaring. Zorgvuldig uitgekozen artiesten brengen hun beste nummers, waarvan een groot deel begeleid door het 20-koppig Antwerp Philharmonic Orchestra. Elke artiest stelt zelf het orkest samen en kan op die manier de klankkleur van de songs zelf bepalen.

Gers Pardoel - 12 augustus
In 2017 nam Gers deel aan het VTM-programma 'Liefde Voor Muziek" en sindsdien is het succes alleen maar gegroeid. Inmiddels was hij coach in ‘The Voice Kids’ en ‘Steracteur Sterartiest’. Zijn grootste hits ‘Louise’, ‘Ik Neem Je Mee’, ‘Bagagedrager’ en ‘Zo bijzonder’ zullen in Middelkerke begeleid worden door het Antwerp Philharmonic Orchestra. Alle ingrediënten voor een straffe concertavond.

Soulsister - 19 augustus
Chemie en magie: Jan Leyers en Paul Michiels hebben ze samen altijd in overvloed tentoongespreid. Leveranciers van magische songs, van het debuut ‘You Get To Me’ via mijlpalen als ‘Like A Mountain’ en de wereldhit ‘The Way To Your Heart’ naar het rijpere werk met de hits ‘Through Before We Started’, ‘Tell Me What It Takes’, ‘Locks And Keys’ en zovele andere. Allemaal een garantie op vonken en vuur op het podium in Middelkerke.

‘A Symphonic Evening with’: elke zomerse donderdag een hoogstaande muzikale afspraak in de Proximus Pop-Up Arena:

donderdag 8 juli: Natalia 
donderdag 15 juli: Cleymans & Van Geel
donderdag 22 juli: Axelle Red
donderdag 5 augustus: Mama’s jasje
donderdag 12 augustus: Gers Pardoel
donderdag 19 augustus: Soulsister

(Eerder bericht:)

De zomer van 2021 wordt een muzikaal hoogtepunt aan onze Belgische kust. De concertreeks 'A Symphonic Evening with', waarbij artiesten begeleid worden door een orkest, kondigde vorige week concerten aan van Natalia (8 juli) en Axelle Red (22 juli). De organisatoren zijn verheugd om in deze reeks nu ook concerten te kunnen aankondigen van Cleymans & Van Geel en Mama’s Jasje. De Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke bevestigt zich hoe langer hoe meer als het concertcentrum van de zomermaanden. 
‘A Symphonic Evening with’ wordt de vaste donderdagavond afspraak tijdens de zomermaanden in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. De concertreeks biedt de bezoeker een unieke muzikale ervaring. Zorgvuldig uitgekozen artiesten brengen hun beste nummers, waarvan een groot deel begeleid door het 20-koppig Antwerp Philharmonic Orchestra. Elke artiest stelt zelf het orkest samen en kan op die manier de klankkleur van de songs zelf bepalen.

Cleymans & Van Geel - donderdag 15 juli 
Jelle Cleymans & Jonas Van Geel kennen elkaar sinds hun twaalfde. Naast hun liefde voor acteren, delen ze ook een passie voor muziek en entertainen. Wat ooit begon als een grap groeide uit tot één van de vaste waarden op de Vlaamse podia. De twee creatievelingen brachten onlangs hun titelloze debuutplaat uit, waar ook hun allernieuwste single ‘Heimwee’ op staat. Volgend voorjaar nemen ze deel aan het nieuwe seizoen van het populaire VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’. De meerwaarde die het smphonisch orkest aan hun nummers zal leveren, was voor hen dé reden om voor deze concertreeks toe te zeggen.

Mama’s Jasje - donderdag 5 augustus 
De band rond singer-songwriter Peter Vanlaet bracht naar aanleiding van hun 30ste verjaardag het feestelijk album "De Jaren van verstand" uit met een selectie van, niet toevallig, 30 nummers. Tien greatest hits. Tien prachtige hommages. Tien spiksplinternieuwe songs! Met nummers als “Zo Ver Weg”, “Een Teken Van Leven”, “Doe Het Licht Maar Uit” en “Als De Dag Van Toen” leveren ze een grote bijdrage aan het collectieve Nederlandstalige popmuziekgeheugen. Peter Vanlaet schitterde in het afgelopen seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’ en zal dat nog briljanter doen met een orkest achter zich.

‘A Symphonic Evening with’: elke zomerse donderdag een hoogstaande muzikale date in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke.
Tekenen alvast present :
donderdag 8 juli: Natalia
donderdag 15 juli: Cleymans & Van Geel
donderdag 22 juli: Axelle Red
donderdag 5 augustus: Mama’s jasje
Meer concerten worden later bekendgemaakt.

A SYMPHONIC EVENING WITH. Tickets voor Natalia en Axelle Red zijn vanaf nu te koop. Tickets voor Cleymans & Van Geel en Mama’s Jasje gaan volgende dinsdag 22 december om 10u in verkoop. Meer informatie: www.asymphoniceveningwith.be, tickets via www.teleticketservice.com. Info Proximus Pop-Up Arena via www.proximuspopuparena.be.

(Eerder bericht:)

De zomer van 2021 wordt een muzikaal hoogtepunt aan onze Belgische kust. De concertreeks 'A Symphonic Evening with' brengt tijdens de zomermaanden juli en augustus een aantal topartiesten - begeleid door het 20-koppige Antwerp Philharmonic Orchestra - naar de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke.

Jan Van Esbroeck en Jan Vereecke, producenten van Night of the Proms, plannen tijdens de komende zomermaanden de concertreeks 'A Symphonic Evening with' in de gloednieuwe Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke.

"Deze concertreeks biedt de bezoeker een unieke muzikale ervaring. Zorgvuldig uitgekozen artiesten van eigen bodem brengen hun beste nummers, waarvan een groot deel begeleid door het 20-koppig orkest. Muziekliefhebbers kunnen deze zomer na een lange periode zonder livemuziek opnieuw genieten van deze concertreeks met een extraatje", licht Jan Vereecke toe. “Deze symfonische omkadering maakt deze concerten uniek en zorgt voor een uitzonderlijke muzikale meerwaarde. Elke artiest stelt zelf het orkest samen en kan op die manier de klankkleur van de songs zelf bepalen.”

Natalia en Axelle Red eerste namen 
Het 'A Symphonic Evening with'-concept kon al meteen twee straffe vrouwelijke artiesten charmeren.

Natalia bijt op donderdag 8 juli de spits af en brengt haar grootste hits mee naar Middelkerke. Na haar welverdiend ouderschapsverlof is ze er op gebrand opnieuw op het podium te staan. Aan hits geen gebrek, want wie kan niet meezingen met nummers als “I’ve only begun to fight”, “Risin’” en “Higher than the sun”, die allen met de symfonische begeleiding een extra shot energie zullen bekomen.

Axelle Red is de tweede artiest die in deze reeks wordt aangekondigd. In 2021 zal het 25 jaar geleden zijn dat haar iconische album “A Tâtons” uitkwam, goed voor meer dan één miljoen verkochte exemplaren. Axelle Red scoorde sindsdien een karrevracht hits met oa. “Sensualité”, “Parce que c’est toi” en “Rouge Ardent”. Heel veel nummers uit haar rijke repertoire lenen zich tot versterking door een symfonisch orkest. Middelkerke mag zich op donderdag 22 juli opmaken voor een magische muzikale avond.

De concertreeks 'A Symphonic Evening with' wordt een vaste donderdagavond afspraak in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Meer concerten worden later bekendgemaakt.

Tickets voor deze buitengewone concerten zijn beschikbaar vanaf 30 euro en kan je bestellen vanaf dinsdag 15 december om 10u via www.asymphoniceveningwith.be en teleticketservice.com. 

A symphonic evening with
Elke donderdag in juli & augustus 2021
Proximus pop-up arena, Middelkerke