20 jaar Biezebaaze in De Minard in Gent

biezebaaze

De eerste 20 jaar van BIEZEBAAZE zitten erop, hoog tijd om er nog eens serieus in te vliegen, met een overzicht van hun beste nummers helemaal LIVE. Een primeur! Tijdens het jubileumjaar 2023 toerden de Stroprockers door stad en provincie met een terugkijk op hun 5 studio-albums en de fel gesmaakte corona-nummers. Peter, Kurt en de twee Wimmen gaan de volgende 20 jaar door op hetzelfde elan.

Op vrijdag 9 februari verschijnt het live-album ’20 JAAR BIEZEBAAZE’, deels opgenomen tijdens de Gentse Feesten 2023 aan Sint-Baafs (het fabuleuze concert op de slotdag), 
deels tijdens de gelijknamige concerten vorig jaar in de Gentse Minardschouwburg.

Het live-album stellen ze ook LIVE voor - of wa hadde gepeisd ? - in de MINARD. "Nog lange nie uitgezoenge" Minard op 23 maart 2024.
De voorstelling om 20 uur is uitverkocht.
Er zijn wel nog kaarten verkrijgbaar voor de extra voorstelling om 16 uur.

Op BIEZEBAAZE IN DE MINARD zullen zij de meebrul-klassiekers afwisselen met lang-niet-live-gespeelde pareltjes en … enkele gloednieuwe nummers…want dat er nog nieuwe Biezebaaze-albums komen is zeker. Als je een hart hebt voor BIEZEBAAZE, als je de band al jaren volgt of enkel Loetsebollekezoetse kent en eens aangenaam verrast wilt worden, bestel dan als ‘de gesmirde weerlucht’ je tickets! Voor de 3 Biezebaaze-optredens in de Minard in 2023 waren die in een mum van tijd de deur uit… zeg niet dat we het niet gezegd hebben.

Tickets via www.biezebaaze.be

20 jaar Biezebaaze
Zaterdag 23 maart 2024
De Minard, Gent