Steven Goegebeur is "De man van morgen" in nieuwe zaalshow

steven goegebeur

De derde zaalshow van Steven Goegebeur start op 24 november 2017. Met "De man van morgen' trekt hij doorheen Vlaanderen en zal ongetwijfeld opnieuw alle zalen laten vollopen.

Over deze show, zoals op de site van Steven Goegebeur zelf vermeld staat:
Op een dag. Op een waarlijk schone dag. Is het genoeg geweest. Op die dag beslist de komiek Steven Goegebeur om het helemaal anders te doen. Vanaf nu zal niets nog hetzelfde zijn. Vanaf nu wordt alles, maar dan ook alles, beter. De ‘Man van Morgen’ is geboren. En u zal het geweten hebben. Want de man van morgen zal spreken. Zal gloedvol betogen hoe ook uw leven kan veranderen en verbeteren. De man van morgen zakt af naar vandaag om ook u allen de stralende toekomst binnen te leiden. 
In zijn derde zaalshow brengt Steven Goegebeur op onnavolgbare wijze het relaas van een man die eindelijk het licht heeft gezien. In een wervelende vertelling over hoe om te gaan met ‘de toekomst’. Komt de toekomst ons toe? Moeten we alles plannen of leven we van dag tot dag? En vooral; kunnen we de toekomst veranderen? Volgens de Man van Morgen wel. Vanavond wordt uw toekomst bepaald. In een zaal bij u in de buurt. Reserveer snel uw kaarten.

Recensie www.jongerenplaneet.be - Indrukken na een try-out eind september (in Diepenbeek):
In zijn verhaal over morgen haalt Steven Goegebeur drie grote onderwerpen aan. Hij begint met een bezoek aan de huisdokter, duikt de fitnesswereld in en vertelt over zijn ervaringen met Patrick, een buurjongen met het syndroom van down. Via alledaagse beschouwingen ga je onmiddellijk mee in zijn verhaal. Maar denk nu niet dat enkel deze drie onderwerpen aan bod komen in zijn verhaal. Goegebeur slaagt erin om hierin tal van andere topics te verweven zonder het gevoel te geven van de hak op de tak te springen. Alles loopt mooi in elkaar over en hij verstaat de kunst om je van begin tot einde mee te nemen in zijn belevingswereld. Zijn humor is zeer herkenbaar en uit het leven gegrepen. Bovendien betrekt hij de zaal doorheen zijn show en reageert hij ad rem en fijnzinnig op de antwoorden van zijn publiek.
"De man van morgen" is een verademing, een verhaal voor jong en oud. Reserveer nu je tickets en laat je meeslepen door de man van morgen.

De man van morgen vanaf 24 november 2017 doorheen heel Vlaanderen. Alle info: www.stevengoegebeur.be