Single: World can wait - Sam Feldt & Robert Falcon

world can wait

Vorige week vertoefde Robert Falcon (22 - Lier) nog in China, waar hij zijn Aziatische veroveringstocht verderzette met sets in de populaire BBR Club in Shenzhen, op het immense festival Tengger in de woestijn van Alxa Youqi en een set in First Rave Club in Yinchuan.

Maar nu is het terug "back to reality" voor Falcon en dat betekent: 'World Can Wait', zijn nieuwe track met de Nederlandse topdj Sam Feldt, promoten!

Afgelopen vrijdag (6 oktober) kwam 'Sunrise', het debuutalbum van Sam Feldt (24) uit en daarop staat met ‘World Can Wait’ ook een collab met “onze” Robert Falcon. Sam Feldt is één van dé opkomende namen in de internationale muziekwereld en scoorde vorig jaar met zijn ‘Summer On You’ zelfs de hit van het jaar in Nederland. De twee talentvolle jongeren bundelden nu de Belgische en Nederlandse krachten, en het resultaat viel zo in de smaak van het platenlabel van Feldt (Spinnin' Records), dat ze ‘World Can Wait’ meteen aan diens debuutalbum toevoegden.

“Samenwerken met iemand als Sam Feldt is van onschatbare waarde voor mij. Sam is stilaan een household name aan het worden in de dj-scene en bovendien een fantastische producer. Het is dan ook een hele eer dat de track die we samen maakten op zijn debuutalbum staat. Ik hoop dat we in de toekomst nog kunnen samenwerken en wie weet kan onze volgende collab dan op mijn debuutalbum!”, besluit Robert Falcon met de glimlach.

Volg Robert Falcon op Facebook @RobertFalconOfficial
Website: www.robertfalcon.be