Single: Je verovert mijn hart - Lindsay & Luc Steeno

je verovert mijn hart

Niet alleen haar vriend Kris, van wie ze volgend jaar een liefdesbaby verwacht, ook collega-zanger en vriend Luc Steeno slaagde erin om Lindsays hart te veroveren. Luc doet het letterlijk, in duetvorm met ‘Je verovert mijn hart’.

Dit lied is ook terug te vinden op Lindsays recentste album ‘Liefde en vertrouwen’. Lindsay: “Het is een mooie traditie dat er op mijn albums een duet staat. Ik nam al duetten op met o.a. André Hazes, Christoff, Jan Smit, Laura Lynn, Glenn Medeiros en Luc Steeno.Jan Smit heeft ‘Je verovert mijn hart’ geschreven. Hij stuurde mij de demo en ik wist meteen dat dit een duet moest worden. In gedachte hoorde ik het mij al zingen met Luc Steeno en ik was heel blij dat hij niet twijfelde, maar onmiddellijk toehapte toen hij het liedje hoorde. Ja, ik ben heel tevreden, want ik vind ook dat onze stemmen goed bij elkaar passen. ‘Je verovert mijn hart’ is een universeel liefdesliedje. Er zijn al miljoenen liedjes gemaakt en gezongen over de liefde, maar het blijft fascinerend hoe mensen erin slagen om de liefde tekstueel te belichten vanuit een ander standpunt. Jan Smit heeft die gave en bewijst dat keer op keer met zijn eigen liedjes, maar ook met nummers die hij schrijft voor anderen.”

De duetsingle ‘Je verovert mijn hart’ van Lindsay en Luc Steeno, is vanaf vrijdag digitaal te koop via iTunes, te beluisteren via streaming en terug te vinden op Lindsays recentste album ‘Liefde en vertrouwen’, dat verschenen is op het Top Act label van Universal Music.

Meer info over Lindsay, kan je vinden op www.infolindsay.be