NBA 2K17 lanceert E-sports toernooi in Europa

2k

Het allereerste Europese “NBA 2K17 All-Star Tournament” vindt online plaats op 10 en 11 december. De finalisten spelen de finale op het de NBA-hoofdkwartier in Londen.

Samen met een extra bonus, namelijk het bijwonen van de NBA Global Games in Londen met de Indiana Pacers vs Denver Nuggets in de O2 Arena. De uiteindelijke winnaar krijgt een geheel verzorgde reis naar het NBA All-Star Weekend in New Orleans, Louisiana.

'Wij geloven dat NBA 2K17 een unieke competitieve ervaring biedt voor eSports liefhebbers over de hele wereld', aldus Alfie Brody, Vice President Marketing voor NBA2K. 'Na onze eerste eSports toernooi “Road To The Finals”, met als hoogtepunt de finale afgelopen juni in Los Angeles, was het een hoge prioriteit voor ons merk om de competitie in Europa uit te breiden. We zijn verheugd om de Europese consumenten dezelfde sensatie en kans te bieden om te worden gekroond tot het beste NBA2K team in Europa'

Om kans te maken moeten deelnemers een Pro team van ten minste 3 spelers samenstellen (met een roster tot en met 10 spelers) in de Pro-AM mode van NBA® 2K17 op PlayStation®4 computer entertainment systeem. Daar neem je het op tegen andere teams tijdens het tweedaagse evenement. De teams met de hoogste scores aan het eind van elke wedstrijd dag zullen strijden in de finale in Londen op 11 januari 2017 om daar uit te maken wie de ultieme reis naar de All Star Game in februari 2017 wint.

Het toernooi staat open voor de burgers van de volgende landen; Oostenrijk, België, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Polen, Spanje, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Voor meer informatie en de volledige bepalingen en voorwaarden kunt u terecht op www.2k.com/nba2k17/2kallstartournamenteu/nl.html.

www.2k.com