Muziek - Singles

Single: Die eerste zoen - Nina Butera

die eerste zoen

Nina Butera (13) brengt haar eerste Nederlandstalige solosingle uit, en wat voor één! De meezingbare popsong “Die Eerste Zoen” is op haar lijf geschreven. Na een geslaagde Engelse cover, smijt dit jong en energiek zangtalent zich nu volledig in het Vlaams.

Single: Together we are strong - The Primo Stars

primo stars

“Drie jaar geleden had ik al het idee om een benefietsingle uit te brengen, nadat ik een aangrijpende reportage had gezien op televisie over het Kinderkankerfonds. Een vereniging die zich inzet voor kinderen die getroffen zijn met kanker, nog steeds één van de vreselijkste ziektes.

Single: Gratitude - Ingeborg

gratitude

Gratitude (Dankbaarheid) is de tweede single van het album "When the sky touches the sea" van Ingeborg. De stroom van het collectief, het publiek zélf heeft gekozen om ‘Gratitude’ als tweede single te releasen.

Single: Alles verandert - Ida De Nijs

alles verandert

"Alles Verandert" was oorspronkelijk “Het Yoshi Lied” een nummer dat voor de zoon van Rob de Nijs en Belinda werd geschreven door Belinda Meuldijk. Er is een Youtube filmpje van gezongen door Maarten zelf met beelden van een wintersportvakantie.

Single: Luxury - Lex Lowkey

luxury

De 17-jarige rapper Lex Lowkey (Axl De Bot, geboren in Wilrijk, woonachtig te Oostmalle) gooit met zijn nieuwe single ‘Luxury’ al z’n troeven op tafel. Niet enkel muzikaal overigens, want Lex financierde de opnames van het nummer en de bijhorende clip volledig met zijn eigen spaargeld.

Single: Mary's Boy Child - Aïssa

aissa

Deze single "Mary's Boy Child" komt uit het Kerstalbum van Aïssa dat vanaf deze week in de winkels ligt. Het is een cover van een Evergreen. Moest je nog niet in de Kerstsfeer zijn, dan ben je het nu zeker wel!

Single: Brainworm - MMZL

brainworm

MMZL is het soloproject rond Margot De Ridder. Margot is een Gentse muzikante. Ze componeert voor en zingt bij verschillende bands, waaronder Les Bandits de Belleville. Ze studeerde jazz zang aan het Conservatorium en heeft vele uiteenlopende muzikale invloeden.

Single: Gevochten en verloren - Dennie Damaro

dennie damaro

Met zijn nieuwe single “Gevochten en verloren” stapt Dennie Damaro (46) even af van zijn geliefde schlagergenre. Hij pakt uit met een zeer gevoelig en emotioneel lied dat hij opdraagt aan alle mensen die een geliefde verloren hebben.

Single: My little lady - Danny Fabry & Bart Anneessens Cops

my little lady

Vlaams-Brabander Bart Anneessens Cops is wat men noemt een 'buitenbeentje'. Na eerdere singles met o.a.Trisha, De Pitaboys en recent nog met Steve Tielens, wist deze ambitieuze kerel nu ook niemand minder dan Danny Fabry te strikken voor een duet.

Single: Merci - Gene Thomas

merci

Een welgemeende dankjewel aan je lief doe je door hem of haar te verrassen met een boeketje bloemen, een doosje pralines, of je kan ook muzikaal trakteren met de nieuwe ‘Merci’-single van zanger Gene Thomas.

Pagina's