Muziek - Singles

single: Flink zijn - Gabriello

flink zijn

Gabriello is er met een nieuwe single: Flink zijn. Eigenlijk is het helemaal geen nieuwe single, want Gabriello is het gaan zoeken in de jaren 70 van vorige eeuw. In 1977 bracht Robert Long het uit op zijn album Levenslang.

Single: Heart of Rock 'n Roll - Scarved

scarved

Na hun eerste album in 2014 brachten ze vorig jaar het goed gevulde album "Lodestone" uit. De female fronted rockband Scarved heeft ons in 2017 al laten kennismaken met de singles "Sweet Surrender"en"Lodestone" die je op het album kan terugvinden. Nu is het tijd voor de single "Heart of Rock 'n Roll".

Single: Ik schreeuw het uit - Anneke Van Hooff

anneke van hooff

Anneke van Hooff, bekend van 2000s Dance formatie “TLD” (samen met Regi) maar ook van “De Grietjes” is terug van weggeweest. Ze gaat voor het eerst in haar carrière solo en doet dit in het Nederlands met haar nieuwe single 'Ik schreeuw het uit'!

Single: Last man standing - Dana Rexx

dana rexx

Dana Rexx is een Belgische popartiest die werkt vanuit de Verenigde Staten met gerenommeerde namen uit de muziekwereld. NU verschijnt haar single "Last man standing".

Single: Als ze lacht - Rene Redley

als ze lacht

Wie een bekende feestzanger zoekt is bij Rene Redley uit Ravels aan het goede adres. Dat het deze keer een stevig feestje mag zijn bewijst hij met zijn nieuwe ambiance-single “Als Ze Lacht” een cover van de in 2014 overleden Nederlandse zanger Jeroen Spierenburg.

Single: Königin des Sommers - Semino Rossi

semino rossi

“Vandaag mag ik er eindelijk aan beginnen”, zegt de Duitse superster Semino Rossi. Op z’n 55ste is hij klaar voor zijn nieuwe, Europese ‘Ein Teil von Mir’-tournee. De komende 6 weken geeft hij 30 concerten, die morgenavond beginnen in de Duitse Esperantohalle van Fulda.

Single: Cafeetje 3.0 - Jettie Pallettie

cafeetje

“Ik zit in een cafeetje” was tien jaar geleden voldoende voor Jettie Pallettie om door te breken bij het grote publiek. Haar 10de verjaardag viert Jettie, de koningin van de kroegen en de fetisj van de feesttenten, op zaterdag 28 april in stijl, in de Chloë Hal van Ninove.

Single: Ware liefde - Lindsay

lindsay

“Ben jij de ‘Ware liefde’?”, vraagt Lindsay in haar nieuwe single ‘Ware liefde’ die vrijdag verscheen. Het nummer is de voorbode van haar album ’10 jaar Lindsay’, dat ze voorstelt tijdens haar jubileumconcert op zondag 29 april 2018 in concertzaal De Doos te Geraardsbergen.

Single: Do you better - 5napback ft. Maria Mathea

do you better

5napback en Maria Mathea komen op 16 maart met hun nieuwe single op het label van 94Records. Na een aantal individuele successen zijn ze samen aan de slag gegaan, 'Do You Better' is hier het mooie resultaat van.

Single: Anita - 2Cool

anita

Drie veertigers starten nieuwe boyband en debuteren met de single “Anita“! Wow, Mitch en Daan, drie vrienden uit Gent, zitten al jaren in de showbizz. De ene is acteur, de andere is muzikant en de derde is DJ.

Pagina's