Muziek - Singles

Single: I've got confidence - Helmut Lotti

helmut lotti

Op 16 augustus 1977 overleed Elvis Presley. Veertig jaar na het overlijden van zijn grote idool en vijftien jaar na zijn succesvolle album ‘My Tribute To The King’, brengt Helmut Lotti opnieuw hulde aan Elvis.

Single: Hou me eens vast - Ida De Nijs

hou me eens vast

Binnenkort stelt Ida De Nijs haar nieuwe album voor dat "Zandloper" zal heten. De release daarvan is op 23 september. Ondertussen kunnen we je honger al een beetje stillen met haar nieuwe single "Hou me eens vast", een erg mooie integere single!

Single: Ritme van m'n hart - Phil Kevin

ritme van mijn hart

Phil Kevin lijkt dezer dagen niet te stoppen! Met de vlotte meezinger 'Ik wil jou' en zijn recente zomersingle 'Quando Quando Quando', zorgde Phil in 2017 al voor de nodige ambiance, maar de sympathieke zanger bruist zodanig van de energie, dat hij al nieuw hitmateriaal klaar heeft!

Single: Dans voor mij - Wim Soutaer

dans voor mij

Na zijn felgesmaakte “comebacksingle” ‘Nummer 1’, kroop Wim Soutaer in de pen en daar vloeide de tekst en muziek uit voor nieuw hitmateriaal. 'Dans voor mij' is een vlot Nederlandstalig nummer, zoals we dat van Wim mogen verwachten.

Met een sensuele toets en moderne, uiterst dansbare productie. 'Nummer 1' en 'Dans voor mij' zijn perfecte blauwdrukken voor het gloednieuwe album van Wim Soutaer, dat we later dit jaar mogen verwachten.

Single: Growing wings - Lara Fabian

growing wings

Het hing al een tijdje in de lucht, maar het is nu pas officieel: Lara Fabian heeft een nieuwe single klaar 'Growing Wings' (4 augustus) die gevolgd wordt door een nieuw album 'Camouflage' (6 oktober).

Single: Wir sind im Herzen jung - Semino Rossi

semino rossi

Eind mei werd de Oostenrijkse schlager- en charmezanger Semino Rossi 55, maar als je luistert naar z’n nieuwe single ‘Wir sind im Herzen jung’, dan blijkt hij als medioor een grote ambassadeur te zijn van de eeuwige jeugd.

Single: Sunshine - Peter Luts & Duane Harden

sunshine

Peter Luts en de zomer, da’s altijd een goede match. Twee jaar geleden scoorde de Limburger bij onze Noorderburen met de ‘Andes’-single van het Larco project.

Single: Droom - Nino Debois

droom

Nino Debois heeft voor de zomer een ouwe Ednaswap / Natalie Imbruglia song herwerkt tot “DROOM”. De catchy tekst brengt je in de juiste stemming voor een zomerse vakantiewandeling.

Single: Waarom zou ik nog lief zijn - Els De Schepper

els de schepper

De nieuwe single van Vlaamse comedymadam-met-ballen Els de Schepper is vanaf vandaag verkrijgbaar op iTunes. De zomerse sfeerplaat met de titel ‘Waarom zou ik nog lief zijn?’ is een waardige opvolger voor ‘Kom uit de Kast’, de Radio 2-carnavalshit die dit voorjaar de Vlaamse hitlijsten bestormde.

Single: Zilver, goud & diamant - Guy Neve

guy neve

De voorbije twee jaar wist Guy Neve een uniek plekje te veroveren in de Vlaamse muziekwereld, met zijn Nederlandstalige bewerkingen van vlot in het oor liggende Popcorn-klassiekers uit de jaren ’50 en ‘60.

Pagina's