Muziek - Albums

Album: Boven de wolken - Willy Sommers

boven de wolken

Willy Sommers, één van de absolute grootheden van de vaderlandse showbizz, werd op woensdag 9 augustus 65 jaar en dat zal Vlaanderen geweten hebben! Hij werd door zijn duizenden fans en de media volop in de bloemetjes gezet.

Album: Camouflage - Lara Fabian

camouflage

Het hing al een tijdje in de lucht, maar het is nu pas officieel: Lara Fabian brengt op 6 oktober een nieuwe cd uit, ‘Camouflage’. Het wordt opnieuw een Engelstalig album, dat voorafgegaan wordt door de single ‘Growing Wings’, die volgende week (4 augustus) al verschijnt.

Op de dag van de single-release kunnen de fans Lara’s nieuwe cd beginnen voorbestellen via iTunes, Amazone,…

Album: We came here to work - The Wonder Stuff

we came here to work

Op 9 september 2017 verschijnt We Came Here To Work, het derde album van Miles Hunt and Erica Nockalls van The Wonder Stuff, op Gentlemen Recordings.

Album: Matthias Lens goes Classic

Matthias Lens

Hoewel zanger-accordeonist Matthias Lens al wat gewend is sinds de start van zijn succesvolle carrière, zorgt de release van zijn 4de soloalbum ‘Matthias Lens Goes Classic’ toch voor een gezonde dosis extra nervositeit bij de sympathieke Arendonkenaar.

Album: Liefde en vertrouwen - Lindsay

Lindsay

Vanaf vandaag ligt ‘Liefde & vertrouwen’, het nieuwe album van zangeres Lindsay in de winkels. “Niets mis met mensen die muziek digitaal aankopen of streamen, maar ik ben nog iemand die graag geld uitgeeft aan fysieke cd’s."

Album: Rafelrand - Waar Is Ken?

rafelrand

De West-Vlaamse groep "Waar Is Ken?" heeft een nieuw album op de markt: "Rafelrand". Vanaf 31 maart zal het te koop zijn. Als aankondiging lanceren ze nu alvast de single "hemelwater" als voorbode.

Album: Zin - Lenny & De Wespen

zin

Het heeft even geduurd, maar na 8 jaar zijn LENNY & DE WESPEN weer bij elkaar, en de groep heeft er zin in. ZIN is dan ook de titel van hun nieuwe full-album. De cd werd aan de pers voorgesteld op 24 januari.

Album: Vrienden voor altijd - De Romeo's

de romeo's

De fans hebben er even op moeten wachten, maar nu is het eindelijk zover. Anderhalf jaar na de release van ‘Op stap’, brengen De Romeo’s een nieuw Nederlandstalig album uit, getiteld ‘Vrienden voor altijd’.

Album: Warme wintersongs - Gene Thomas

warme wintersongs

“Bij het maken van mijn nieuwe cd ben ik mezelf tegengekomen. Het was voor mij heel confronterend, omdat ik meermaals met mijn neus op de feiten ben gedrukt”, zegt zanger en presentator Gene Thomas, die nu terug uitpakt met een Nederlandstalig album: ‘Warme wintersongs’.

Album: Elf11 - Jebroer

elf11

Jebroer heeft een nieuw album uit: 'ELF11'. Het album bestaat uit elf tracks die in samenwerking met elf verschillende producers zijn gemaakt, onder wie Jack $hirak, Cesqeaux, Paul Elstak en Reverse.

Pagina's