Populaire Breezers doen comeback op I love the 90's

i love the 90's

Alarm voor de Breezer-fans, want het zeemzoete drankje met slecht 4 % alcohol maakt op 7 april 2018 zijn comeback in de Hasseltse Ethias, tijdens de 11de editie van I love the 90’s – The party.

“Ja, het is een stunt van formaat dat we op de grootste 90’s party van Europa, dankzij de samenwerking met Bacardi Martini, de populaire Breezers uit de jaren negentig kunnen aanbieden aan ons publiek. Orange, Lime en Watermelon zijn de populaire smaken die onze bezoekers kunnen ontdekken of opnieuw herontdekken. In de jaren negentig dronk je Breezers als je uitging, en de Breezer-cultuur was zo populair dat er tien jaar geleden nog 30 miljoen liter werd verkochten van het likeurhoudende drankje. Na de Buffalo’s, Tamagothi’s en Pokémons, vieren we de terugkeer van de Breezers op onze party en als je ze met mate drinkt, blijft het zoete, 4 % alcoholhoudende drankje de ganse party smaken”, zegt Kris Bloemen namens de organisatie.

Tijdens of tussen de optredens van o.a. Right Said Fred, DJ Pat Krimson, Chesney Hawkes, Cherry Moon Trax, DJ Ward of headliner Aqua, kunnen er op I love the 90’s Breezers besteld worden aan de toog. In ons land is het de eerste keer dat een concertorganisatie op zo’n grote schaal Breezer aanbiedt aan het publiek.

I Love the 90’s – The party vindt plaats op zaterdag 7 april 2018 in de Ethias Arena, Hasselt, met optredens van o.a. Right Said Fred, Chesney Hawkes, DJ Ward, DJ Paul Elstak, Cherry Moon Trax, DJ Ward, DJ Pat Krimson en headliner Aqua. De allerlaatste tickets bestel je nu op www.ilovethe90s.be

(Eerder bericht:)

Met 20.000 party animals, was de 10de editie van I love the 90’s in de Hasseltse Ethias Arena vorig jaar compleet uitverkocht en zaterdag 7 april wordt het nog straffer, want de grootste 90’s-party van Europa verwelkomt Right Said Fred (I’m Too Sexy), ‘The One And Only’ Chesney Hawkes en ‘Barbie Girl’ Aqua.

Met DJ’s Pat Krimson en Sven Lanvin, keert voor het eerst ook het legendarische partyconcept AtmoZ exclusief terug naar Hasselt. De Eurodance-formaties Maxx (‘Get-A-Way’) en 2 Brothers on the 4the Floor (‘Dreams’) zijn van de partij, net als de Belgische 90’s-toppers Virtual Zone (‘Virtual Zone’), Natural Born Deejays (‘A Good Day’), Absolom (‘Secret’) en Astroline (‘Feel The Fire’). In de latere uren voegden de organisatoren Cherry Moon Trax toe aan de line-up en het wordt helemaal crazy als DJ Paul Elstak (‘Rainbow In The Sky’) zijn happy hardcore duivels ontbindt. I love the 90’s-tickets voor zaterdag 7 april in de Hasseltse Ethias Arena, bestel je nu op www.ilovethe90s.be

Na 2 Unlimited, Five, Hanson, Scooter en Steps!, haalt I love the 90’s de Deense band Aqua voor het eerst na hun gouden en platina successen in de jaren negentig met ‘Barbie Girl’, ‘Doctor Jones’, ‘My Oh My’ en ‘Turn Back Time’, terug naar ons land. “In originele bezetting komen de veelkleurige, maar bekend als roodharige zangeres Lene, kaalkop René, Claus en Soren, op 7 april naar de Ethias Arena. De beelden van de voorbije jaren konden hen overtuigen en zorgen dat ze straks op ons I love the 90’s-podium staan. Aqua staat al jaren op de verlanglijstjes van ons en onze bezoekers. Die gaan extra tevreden zijn dat we er ook in slaagden om voormalig tieneridool Chesney Hawkes naar Hasselt te halen. Destijds was hij ‘The One And Only’ posterboy en Chesney bleef zich verzorgen, waardoor hij straks opnieuw indruk gaat maken op ons vrouwelijk publiek”, zegt medeorganisator Kris Bloemen van House of Entertainment.

Ook kaal en gigantisch populair is ‘I’m Too Sexy’ Right Said Fred. De Britse popband brak door in 1991 met een liedje dat het verhaal vertelde van een mannequin die schitterde op de catwalk. Na ‘I’m Too Sexy’ volgde ‘Don’t Talk Just Kiss’, waar souldiva Jocelyn Brown aan meewerkte, en ‘Deeply Dippy’ waar de band zijn derde internationale hit op rij mee scoorde. Met veel charisma en persoonlijkheid weten de broers Richard en Fred Fairbrass nog steeds hoe ze het publiek moeten inpakken.

In 1996 werd er in ons land dance-geschiedenis geschreven toen partyclub AtmoZ eerst in Hasselt (Ritz) en twee jaar later in Vosselaar (Belize) de deuren opende. DJ Pat Krimson bedacht het AtmoZ-partyconcept en het was van bij de start ongekend populair. “Meer dan 1 miljoen mensen bezochten onze clubs en wij verkochten meer dan 300.000 compilatie-cds doorheen de jaren. Onze slogan was ‘Happy Music for Happy People’ en met drag queens, steltenlopers, vuurspuwers en andere extravagante acts, boden wij ons publiek in die tijd al topentertainment. Wij combineerden beleving met kwaliteitsmuziek en daarom zat het bij ons elke dag stampvol. Het waren bijzondere tijden, die we op 7 april tijdens AtmoZ @ I love the 90’s opnieuw laten herleven. Het wordt nog straffer, nog exclusiever, want Pat Krimson en Sven Lanvin trekken alle AtmoZ-registers open. Ik weet zeker dat het voor mij een emotionele, maar onvergetelijke avond wordt.”

Typerend voor de 90’s en nog steeds succesvol is het Eurodance-genre en dat wordt op 7 april goed vertegenwoordigd door de internationale kleppers 2 Brothers on the 4th Floor (‘Dreams’) en Maxx (‘Get-A-Way’), die er voor de eerste keer in Hasselt op het I love the 90’s-podium bij zijn. België was destijds de bakermat en dus strikten de organisatoren ook Absolom (‘Fuking Baby Boomers’), Astroline (‘Smiling Faces’), Natural Born Deejays (‘A Good Day’) en het nog steeds immens populaire Virtual Zone (‘Virtual Zone').

DJ Ward
Geen I love the 90's zonder DJ Ward. De Limburgse deejay is vanaf dag één de huis-dj en hét gezicht van het event, net zoals Dimitri Vegas & Like Mike dat zijn voor Tomorrowland. Als ceremoniemeester zorgt hij voor de grootste hits, floorfillers en kippenvelmomenten. Ward is één van de strafste Belgische allround party-dj's. Hij is thuis in alle genres, maar de 90's die kent hij als zijn broekzak. "Vorige jaren op onze party en de voorbije zomers op Tomorrowland, was hij heer en meester en zorgde hij voor onvergetelijke momenten. Zijn sets zullen ook dit jaar weer legendarisch zijn, want Ward heeft een onnavolgbare stijl, waarmee hij een massa weet op te zwepen en te verrassen", zeggen de organisatoren.

Fans van happy hardcore en het stevigere werk, komen in de late uurtjes aan bod wanneer Cherry Moon Trax en DJ Paul Elstak (‘Rainbow In The Sky’) hun muzikale duivels ontbinden.

Tickets voor I love the 90’s – The party, op zaterdag 7 april in de Hasseltse Ethias Arena, met optredens van Chesney Hawkes, Paul Elstak, AtmoZ (DJ Pat Krimson & DJ Sven Lanvin), Maxx, 2 Brothers on the 4th Floor, Absolom, Astroline, Virtual Zone, Cherry Moon Trax, DJ Ward, Right Said Fred en Aqua, kan je bestellen op www.ilovethe90s.be

(Eerder bericht:)

Dit jaar waren de 90’s-kids en -fans met 20.000 en zorgden ze opnieuw voor een uitverkochte, 10de editie van I love the 90’s in de Hasseltse Ethias Arena. “De grootste categorie bezoekers zijn tussen de 18 en 34 jaar jong.

Dankzij die instroom verjongt onze party voortdurend en blijven we met I love the 90’s – The party een jong, dynamisch publiek aantrekken. Onze bezoekers houden van beleving en daar spelen we met de grootste 90’s party van Europa handig op in: In aanloop naar onze 11de editie van zaterdag 7 april 2018, trekken we samen met onze resident-DJ Ward tijdens de krokusvakantie naar hét Franse skioord Les Deux Alpes, voor een exlcusieve pré-party in de befaamde Prins van Oranje. In het sneeuwzekere skigebied speelt DJ Ward op maandag 12 februari 2018, op 1650 meter hoogte, een exclusieve, stomende dj-set met massa’s 90’s beats en klassiekers.

Het is een mooie match die we opzetten met onze party en de après-ski bar Prins van Oranje. We gaan tijdens de krokusvakantie, waardoor we studenten en iedereen die houdt van wintersport en I love the 90’s, dankzij TUI een compleet verzorgde en betaalbare sneeuwreis kunnen aanbieden. Ja, het is een uniek aanbod voor wie houdt van sneeuw, gecombineerd met een massa off-piste mogelijkheden. De plaatsen zijn beperkt, dus deze vakantie is voor snelle beslissers”, klinkt het bij de organisatoren.

Op www.ilovethe90s.be vind je alle info over de exclusieve TUI sneeuwvakantie in Les Deux Alpes, inclusief de exclusieve I love the 90’s pré-party met DJ Ward op maandag 12 februari 2018 in de Prins van Oranje. Op de site koop je ook je I love the 90’s-Tickets voor zaterdag 7 april. DJ Paul Elstak (‘Rainbow In The Sky’) draait in de Hasseltse Ethias Arena en de organisatoren maken binnenkort nog meer namen bekend van hun indrukwekkende, internationale line-up.

(Eerder bericht:)

I love the 90's, nog steeds de grootste 90's party van Europa, pakt zwaar uit en geeft aan de 250.000ste ticketkoper een 'levenslang' ticket voor de party.

"Dit jaar was onze 10de editie met 20.000 party people en 90's kids compleet uitverkocht, waardoor ons jeugdig publiek - de meerderheid van de aanwezigen is tussen de 18 en 34 jaar jong - terecht gaat voor zekerheid en nu al massaal tickets bestelt voor de 11de editie, die plaatsvindt op zaterdag 7 april 2018 in de Hasseltse Ethias Arena. Het gaat zo hard met de tickets dat binnenkort het in totaal 250.000ste verkochte ticket over de toonbank gaat, van een party die begon in 2008. Wie het ticket koopt, krijgt niet alleen een ticket voor de 11de editie van volgend jaar, met o.a. happy hardcore-dj Paul Elstak, hij of zij is ook verzekerd van tickets voor alle komende I love the 90's-edities", klinkt het bij de organisatoren. 

Tickets voor I love the 90's - The party op zaterdag 7 april 2018 in de Ethias Arena te Hasselt, kan je bestellen op www.ilovethe90s.be. DJ Paul Elstak was al aangekondigd. De organisatoren maken binnenkort nog meer namen van de line-up bekend.

(Eerder bericht:)

Na de uitverkochte 10de editie, hebben de organisatoren van I love the 90’s - The Party de tijd genomen om een eerste grote vis te vangen: Paul Elstak is op zaterdag 7 april te gast op de 11de editie van I love the 90’s, de grootste 90’s party van Europa, die opnieuw plaatsvindt in de Hasseltse Ethias Arena.

Het verhaal van Elstak begint met zijn muzikale familie. Het was zijn vader die hem als slaggitarist de liefde voor de muziek bijbracht. “Ik wist vrij snel dat ik iets met muziek zou gaan doen. Het geld dat ik als tiener verdiende met tomaten plukken en werken bij McDonald's, investeerde ik destijds integraal in het aanschaffen van platen waarmee ik oefende achter de draaitafels. Elke cent die ik verdiende stopte ik in de muziek. Ik wou zoveel mogelijk platen hebben, waardoor ik beter kon worden in het mixen. Toen dat lukte, ben ik beginnen spelen in buurt- en clubhuizen. Mijn eerste grote klus had ik te pakken in 1987, toen ik aangenomen werd als deejay in de Rotterdamse discotheek Bluetiek-In”.

Niet alleen achter de draaitafels, ook als producer werd Paul Elstak succesvol omdat hij zich van bij het begin focuste op de opkomende stroming van hardcore house, een genre dat door het gebruik van keiharde beats opviel. Paul brak door met Rotterdam Termination Source en het springende ‘Poing’, een klassieker. Ook in het variante happy hardcore-genre was Paul Elstak direct mee. Met de Klubbheads scoorde hij hits met o.a. ‘Life Is Like A Dance’ en ‘Luv You More’. Muziekzender TMF bracht de carrière van Paul Elstak in een stroomversnelling, waardoor zijn singles ‘Rainbow In The Sky’, ‘Don’t Leave Me Alone’ en ‘Promised Land’ dikke hits werden in Nederland en Vlaanderen.

Jebroer
Elstak blijft het hardcore-genre trouw en dat legt hem geen windeieren. In 2010 werd zijn titelsong van de film 'New Kids Turbo' een monsterhit, waarvoor hij een jaar later een prestigieuze Rembrand Award kreeg. Succes is van alle leeftijden en Paul weet hoe hij contact moet maken met de “nieuwe" jeugd. Zijn recentste wapenfeiten zijn het immense succes van Jebroer z’n ‘Kind van de Duivel’ en ‘Engeltjes’, nummers waar hij actief aan meewerkte.

"Voor de 11de editie van I love the 90’s hebben we meteen al een eerste grote naam gestrikt”, zegt DJ Ward die op zaterdag 7 april opnieuw stage host is op de grootste 90’s party van Europa. “Het mooie aan Paul Elstak is dat hij de 90’s generatie aanspreekt, maar ook de jeugd die massaal naar onze party komt. Zijn aandeel in het Jebroer-succes is heel groot, maar we hebben met hem afgesproken dat hij vooral de vette (happy) hardcore schijven speelt.”

Tickets voor de 11de I love the 90’s-editie op zaterdag 7 april 2018 in de Ethias Arena in Hasselt, zijn vanaf nu te koop via www.ilovethe90s.be.

Er zijn voor editie 2018 vier verschillende ticketsoorten beschikbaar:

Regular Ticket - 39,50 euro
Gewoon zaalticket.

Comfort Ticket - 70 euro
Aparte afgebakende zone in de zaal voor extra comfort!
In dit ticket inbegrepen zijn ook: aparte ingang, gebruik vestiaire, parking, toiletgebruik.

Golden Circle Ticket - 95 euro
Toegang tot de frontstage zone vlak voor het podium!
In dit ticket inbegrepen zijn ook: aparte ingang, gebruik vestiaire, parking, toiletgebruik.

VIP Loge - 126 euro/pp
Beschikbaar vanaf 10 personen: een eigen VIP Loge op het VIP deck. Inbegrepen: aparte VIP ingang, gebruik aparte VIP vestiaire, gegarandeerde VIP parking, aparte toiletten, 2 flessen bubbels per 10 personen, ober service.

- - - - -

Kom je in groep?

Profiteer van het voordeeltarief! 2 euro korting op regular tickets vanaf 20 personen, 4 euro korting op regular tickets vanaf 50 personen.
Mail voor meer info naar groepen@benelive.eu

Stay Tuned!

Volg ons online www.ilovethe90s.be
Facebook www.facebook.com/ilovethe90stheparty
Twitter twitter.com/Ilovethe90sBE
YouTube www.youtube.com/channel/UCDHiFWF5Ba7UnasaIjnLTkQ