Ga weg

Suikerrock 2017: Black Box Revelation, Rival Sons, Equal Idits op vrijdag

suikerrock

Vrijdag 28 juli staat vol rock’n roll, te beginnen met twee jonge honden uit Hoogstraten die garagepunk in hun handbagage meezeulen, en die dan op een podium helemaal ongedoseerd lekker loslaten.

Back On Stage in Bree op 31 maart en 1 april 2017

back on stage

Back On Stage is een festival met voornamelijk tribute groepen op de affiche. De 14de Back on Stage zal plaatsvinden op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april 2017 in Sporthal Olympia in Bree.

Nieuwbakken schlagerfestivalreporter Maarten Cox verwelkomt 500.000ste bezoeker

schlagerfestival

Met een prachtige ruiker bloemen werd Viviane Van Roosendael dinsdagvoormiddag in de Hasseltse raadzaal verwelkomd door schepen van evenementen Gerald Corthouts, als 500.000ste bezoeker op het schlagerfestival.

Vrienden Laura Lynn, Frans Bauer, Lindsay en Christoff gaan samen op tour

vrienden voor het leven

De succesvolle Vrienden Voor Het Leven-concerten krijgen in 2017 een tweede editie. Na De Romeo's, Lindsay en Jan Smit, trekken volgend jaar Laura Lynn, Frans Bauer, Lindsay en Christoff samen op muzikaal avontuur.

Het Zingpaleis kleurt paars dit najaar

zingpaleis

Na in ’t rood, in ’t wit en in ’t geel, gaan De Romeo’s dit jaar voor paars als nieuwe themakleur van hun Zingpaleis. Zaterdag 25 november staan ze met hun liveband - en met veel toeters en bellen - opnieuw in de Hasseltse Ethias Arena.

Cirque Du Soleil komt naar Brussel met TOTEM

totem

Cirque du Soleil brengt in september de magie opnieuw naar Brussel, met haar recentste, ontzagwekkende productie: TOTEM. Mis deze show niet; bestel nu al je tickets om zeker te zijn van de beste plaatsen.

Fast & Furious Live komt eraan

f&f live

Maak je klaar voor Fast & Furious Live. De actie en het spektakel van een van de meest populaire en langstlopende film franchises aller tijden komt tot leven in een gloednieuwe wereldwijde live arena tour.

Reverze Interconnected op 11 maart in Antwerpen

reverze

Zaterdag 11 maart 2017 vindt de 12de editie van Reverze plaats in het Sportpaleis en de Lotto Arena. Het grootste indoor harddance-spektakel heeft dit keer “Interconnected” als thema.

Tournee KLUBBB3 ook in Vlaanderen: 14 april in Lotto Arena

klubbb3

Het megasucces van KLUBBB3, het schlagerproject van Florian Silbereisen, Jan Smit en Christoff, groeit nog met de dag. Hun nieuwe album, ‘Jetzt geht’s richtig los!’ kwam binnen op nummer 1 in de Duitse album charts en blijft het goed doen.

Festival van de Ambiance voor 7de keer naar 't Kuipke in Gent

festival van de ambiance

Ambiancemakers en liefhebbers van de betere feestmuziek, blokkeren zaterdag 2 december 2017 best al definitief in hun agenda’s. Place to be is ’t Kuipke Gent, dat voor de 7de keer de deuren wagenwijd openzet voor het Festival van de Ambiance.

Pagina's