FACTS verwelkomt Ben McKenzie (Gotham, Southland)

facts

Gotham-ster Ben McKenzie komt naar FACTS Spring Edition 2017, vergezeld van zijn lieflijke echtgenote en Gotham-tegenspeelster Morena Baccarin! Mr. McKenzie is geliefd bij een breed spectrum van fans.

Hij heeft, net zoals mevrouw Baccarin, trouwens, een indrukwekkend palmares in de film- en tv-wereld. Hij geeft gestalte aan Commissioner James 'Jim' Gordon in de populaire tv-serie Gotham (2014-2017), de legendarische rechercheur Moordzaken van het Gotham City Police Department. Hij is de held die de criminelen van Gotham grotendeels onder de knoet hield nog voor er sprake was van Batman.

In de tv-serie Southland (2009-2013) gaf hij gestalte aan Ben Sherman, een vrij getraumatiseerde politieagent uit Los Angeles met een hart van goud en een ijzeren vuist der gerechtigheid.

Fans van The O.C. (2003-2007) zullen hem herkennen als Ryan Atwood, een van de hoofdrolspelers in die tv-reeks. Het personage begon als een jonge probleemmagneet met jeukende vuisten en ontpopte zich op het einde van de rit als een succesvolle en gebalanceerde volwassene die met zichzelf in het reine kwam. Ben McKenzie wist duidelijk raad met die moeilijke karakterontwikkeling, die hij met glans op het scherm bracht.

FACTS verwelkomt deze geweldige acteur op FACTS Spring Edition 2017, op zaterdag 1 en zondag 2 april, in Flanders Expo, Gent. Ben McKenzie zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies en panels op beide dagen. 

(eerder bericht:)

FACTS ontvangt actrice van Homeland, Deadpool & The Mentalist. De gevierde actrice Morena Baccarin veroverde de aandacht en de harten van zowel het publiek als de critici met talloze geweldige optredens.

Voor de FACTS-fans is ze wellicht het best bekend als Inara Serra in Joss Whedons roemrijke tv-show Firefly (2002-2003) en in de daarop voortbouwende film Serenity (2005). Het feit dat deze show nog altijd een sterke cultstatus heeft onder scifi-fans is ongetwijfeld te danken aan de acteerprestaties van Morena Baccarin en tegenspeler Nathan Fillion, die trouwens eveneens te gast is tijdens FACTS Spring Edition 2017.

Comic con-fans zullen haar ook herkennen als Vanessa (alias Copycat), de vriendin van Deadpool himself in de film Deadpool (2016), als Adria, een terugkerende schurk Stargate SG-1 (2006-2007) en als Leslie Thompkins in Gotham (2015-2017).
Maar ook Homeland, The Flash, The Mentalist, The Good Wife, V, Heartland, Las Vegas, How I Met Your Mother en the O.C. vinden we op haar CV terug. En dat is nog maar een beknopte bloemlezing.

Morena Baccarin is te gast op FACTS Spring Edition 2017, op zaterdag 1 en zondag 2 april, in Flanders Expo, Gent. Ze zal beschikbaar zijn voor signeersessies, fotoshoots en panels.

(Eerder bericht:)

De voorjaarseditie van FACTS vindt plaats op zaterdag 1 en zondag 2 april 2017 in Flanders Expo in Gent. Nieuw in deze editie is "Facts The Sequel Your Geeky Afterparty" op 1 april met acteur Kristian Nairn (Hodor in Game Of Thrones) als headliner.

Hij zal jullie zo’n anderhalf uur lang entertainen met zijn authentieke Rave of Thrones, The Rebirth DJ set, voorafgegaan door meerdere wonderlijke acts. Mr. Nairn zal ook een heel weekend lang aanwezig zijn op FACTS als gast. FACTS transformeert het Gentse Flanders Expo om tot het meest geeky feestje dat Europa ooit gezien heeft op zaterdag 1 april. De feestmagie begint om 21u, de realiteit keert terug rond middernacht.

Met dit initiatief geven we jullie een kans om te ‘geeken’ tot je erbij neervalt. FACTS zal met plezier opnieuw ‘hold the door’ roepen op de daarop volgende zondagochtend, om het gevoel van magie nogmaals aan te wakkeren.

Het lijstje met bekende acteurs groeit nog steeds aan. Spencer Wilding (Rogue One, Harry Potter, Game of Thrones, Guardians of the galaxy ...), Amanda Tapping (Stargate, Supernatural) en Kristain Nairn (Game of Thrones - Hodor) zijn alvast aanwezig.

Ook de lijst met artiesten groeit elke dag verder aan met nu al ondermeer op de aanwezigenlijst: Rob Den Bleyker (Cyanide & Happiness), Marco Turini (Doctor Strange, Assassin's creed), Giuseppe Cafara (Suicide squad, Batman, Superman, Catwoman), Julien Hugonnard-Bert (Star Wars: agent of the empire) en Giovanni Timpano (G.I.JOe, Hellraiser).

Nathan Fillion komt naar FACTS Spring Edition 2017! De Firefly- & Castle-acteur begroet zijn Europese fans in Flanders Expo, Gent. Snel even het CV van deze geweldige Canadees-Amerikaanse acteur doornemen volstaat om te beseffen dat Nathan Fillion al héél wat memorabele rollen op zijn naam heeft staan.

Zijn grootste prestaties moeten die op het kleine scherm zijn. Nathan Fillion verblijdde ons al met zijn rol van auteur annex rechercheur Richard Castle in de serie Castle (2009-2016). De faam van Malcolm 'Mal' Reynolds in de cultserie Firefly (2002-2003) zou waarschijnlijk nooit zo groot geweest zijn zonder het kenmerkende charisma van Nathan Fillion. Hij was verder nog Caleb in Buffy The Vampire Slayer (2003), Dr. Adam Mayfair in Desperate Housewives (2007-2008), Rainor Shine in Modern Family (2016) en nog veel meer. Fun fact: hij maakte recentelijk ook een tv-serie over het leven van een man die Comic Cons – zoals FACTS, ja – bijwoont, genaamd Con Man. 

Ook in de wereld van het grote scherm hebben we veel te danken aan Nathan Fillion. Hij was Malcolm 'Mal' Reynolds in de op Firefly verderbouwende film Serenity (2005), hij gaf vorm aan Hermes in Percy Jackson: Sea of Monsters (2013) en hij zal personage Simon Williams spelen in de langverwachte prent Guardians of the Galaxy Vol. 2. Je kan hem zelfs spotten in de oorlogsklassieker Saving Private Ryan (1998). En dat is nog maar een kleine bloemlezing van Nathan Fillions lijst.

Zelfs de gamefanaten hebben van alles te danken aan Mr. Fillion, door zijn overtuigende voice acting-vaardigheden. Hij was Gunnery Sergeant Edward Buck in de vermaarde Halo-serie, Cayde-6 in de meer recente hit Destiny en zelfs God in Saint's Row: Gat out of Hell. Veel van zijn fans zouden vooral dat laatste verdomd goede typecasting durven te noemen.

FACTS is trots om Nathan Fillion als gast te mogen verwelkomen op FACTS Spring Edition 2017, op zaterdag 1 en zondag 2 april, in Flanders Expo, Gent. Hij zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies en panels op beide dagen. 

Bekijk een volledige lijst en de laatste updates op de website van facts!
Alle info en tickets: www.facts.be

Tag: