Download van de maand

Oktober 2017 - SlimDrivers

slimdrivers

Met SlimDrivers haal je een hele hoop gebruiksgemak in huis. Deze toepassing scant alle drivers van je pc en gaat op zoek naar beschikbare updates. Het volledige proces van downloaden en installeren wordt voor je georganiseerd.

September 2017 - VLC Player

vlc

Je zou ervan versteld staan hoeveel mensen VLC Player nog niet kennen en nog steeds werken met de standaard Windows Media Player. VLC media player is een zeer goede mediaspeler die bijna alle audio- en videobestandsindelingen afspeelt.

Augustus 2017 - Magix Music Maker

music maker

Het is nog vakantie, je hebt nog tijd over en onlangs heb je op de radio, het wijkfeest of een festival muziek gehoord die je aanzette om zelf met muziek te beginnen …

Juli 2017 - Take A File

take a file

Met Take A File stuur je bestanden die te groot zijn voor verzending per mail. Het voordeel van deze toepassing ten opzichte van online aanbieders zoals WeTransfer is dat je je informatie rechtstreeks naar de ontvanger stuurt. Handig voor gevoelige of vertrouwelijke data.

Juni 2017 - CCleaner

ccleaner

Met CCleaner is het makkelijk om je pc of smartphone (met Android) grondig mee op te schonen. CCleaner ruimt tijdelijke bestanden, gebruikerssporen, cookies en internetsporen op.

Mei 2017 - WhatsApp desktop

whatsapp

Whatsapp is ontstaan als een toepassing op je GSM, maar kan tegenwoordig ook makkelijk op je PC geïnstalleerd en gebruikt worden. Het wordt automatisch gesynchroniseerd met je mobiele apparaten.

April 2017 - Alternate File Shredder

alternate file shredder

Met Alternate File Shredder kan je bestanden van je harde schijf wissen en de vrije ruimte op je harde schijf schoonvegen. Alternate File Shredder kan bestanden en mappen onherstelbaar vernietigen.

Maart 2017 - yEd grafische editor

yed

Met een grafische editor als yEd ben je onmiddellijk goed op weg om schema's uit te tekenen om bepaalde gegevens visueel overzichtelijker en aantrekkelijker te maken. Deze java-applicatie is platformonafhankelijk.

Februari 2017 - Betternet

betternet

Een VPN-connectie nodig zonder al teveel werk of technische kennis? Met Betternet zit je aan het juiste (IP-)adres. Je wil om principiële en/of om privacy-redenen niet dat anderen weten naar welke sites je surft of je wil geoblokkades te slim af zijn.

Januari 2017 - Enpass Portable

enpass

Op zoek naar een paswoordkeeper die je gemakkelijk kan meenemen. Gebruik dan Enpass Portable, het is een wachtwoordmanager die je niet moet installeren, maar op een USB-stick kan bewaren.

Pagina's